• Flat Eric

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    Missne: Tycker du ska be att de kollar det. Jag är själv nyfiken =) Jag vill gärna också veta om det finns ett samband.
    Kan man ringa sin gyn o be om ett nytt vul tror ni? Jag är ju nyfiken på om membrasinet hjälper. Är uppsatt på ivf, men vet inte hur länge det dröjer..

  • Flat Eric

    Missne: Kanske skulle de ha sagt något om de fann något ovanligt? I mitt fall kändes det som om de blev väldigt förvånade över min tunna slemhinna. Lät dessutom på dem som om det var ganska ovanligt. Skickade in ett inlägg för ett tag sedan om fler m tunn slemhinna och fick bara typ två svar. Det var då jag fick tipset om Membrasin.

  • Flat Eric

    Jag är med på att följas åt, tycker det är jätteroligt att prata med er alla.

  • Flat Eric

    Hej igen! Nu var det länge sen jag var här. Ville bara säga det att det är ju skönt att det inte behöver vara så att lite mens gör det svårare att få barn MEN tror fortfarande att det KAN vara så att lite mens beror på tunn slemhinna som i sin tur gör det svårt för ägget att fästa. Lika bra att kolla upp sin slemhinna om man inte hittar något annat fel, man har ju inget att förlora iaf!

    Missne: hur går det för dig ?Har det hänt något nytt? Jag har inte kännt något alls av att äta membrasinet.. Det känns nästan lite konstigt, hade nästan kännts bättre om man på något sätt märkte att det funkade. Fast snart har jag nog mens igen, får se då om det är någon skillnad. Jag har ätit dem varje dag nu i en månad, 4 st om dagen!! Fast helst vill jag ju inte ha någon mens den här månaden...

    Eve82: hur går det för dig med ditt knaprande?

    Vad kostar membrasinet via nätet förresten?

  • Flat Eric

    Jag har också BIM på fredag!! Fast senaste månaden (och även denna) har jag haft lite problem med att få utslag på ägglossningstestet :( så jag vet inte om det blir på fredag. Förra månaden var mensen 5 dagar förskjuten.

    Hmm.. 250 kr för hur många tabletter? Jag betalade typ 500 för 150 st.

  • Flat Eric

    Håller tummarna stenhårt för att vi inte ska få mens nån av oss!! Fast jag känner ingenting som skulle kunna tolkas som grav.symtom..

  • Flat Eric

    Hej Pebbles75!
    Vad roligt med en Membrasinare till, välkommen hit! Jag väntar på att få göra IVF, en väntan som känns helt olidlig. Under min utredning fick jag höra att om inte min slemhinna växte till sig så skulle det inte gå.. fast det finns ju tydligen de som blivit gravida med endast 3mm tjock slemhinna så det borde ju funka ändå. Vad väntar härnäst för dig, hur långt har du kommit? Känns det bra än så länge?
    Bra för oss andra härinne är ju att du kanske ganska snart gör ett nyt VUL och kan då berätta om det har blivit nån skillnad tack vare Membrasinet!!
    Lycka till med allt!

  • Flat Eric

    Tessiluni: blev din slemhinna "starkare" av IVF-behandlingen? Alltså hjälpte hormonsprutorna? (har för mig att de skulle hjälpa till enligt gynekologen som remitterade oss till IVF)
    Skönt att höra att du lyckades! Grattis till dig!

  • Flat Eric

    Hallåååå!! Hur går det?
    eve82 har du fått någon megamens än?? =) Eller känner du några fler grav.symtom kanske? Hoppas verkligen för din skull!
    Och Missne, känner du några symtom åt ena eller andra hållet, det är ju bara två dagar kvar för dig??
    Själv har det inte hänt så mycket, varken åt ena eller andra hållet. Å ena sidan vill jag ha mens idag för då vet jag att min menscykel är regelbunden igen, men å andra sidan vill jag ju såklart INTE ha mens.. på ca 9 månader. Fast jag vet ju att med min mans slöa simmare är det i princip omöjligt. Men man kan ju alltid hoppas.

    Pebbles75: Vad spännande att du ska börja sparya nästa lördag! Om du har lust får du gärna fortsätta skriva här och berätta hur det går. Eftersom jag själv ska genomgå IVF är jag väldigt nyfiken på vad som händer och hur det känns o så. Och så klart nyfiken att få veta hur det går med din slemhinna :) Förresten, du har ju också ätit Membrasin mer än en månad. Har du följt instruktionen på förpackningen, dvs minskat till 2 om dagen efter 30 dagar? Känner mig orolig att det inte ska "räcka" samtidigt borde man väl följa instruktionen.

    Ha en härlig helg i det underbara vädret!!

  • Flat Eric

    Har precis fått min mens.. Ja, man blir ju lika ledsen varje gång men samtidigt börjar jag nästan vänja mig nu. Dessutom var jag ganska förberedd - kände inga symtom på grav och har dessutom fått en del obehagliga finnar under veckan vilket alltid är ett tecken på att mensen e på g (började när jag slutade med p-piller, väldigt tråkigt!!) Tycker dock att det verkar komma ganska mycket blod, måste ju vara ett bra tecken!!

    Eve82: Det kanske inte är för sent än, håller tummarna för att du får + snart och ingen mens. Hoppas, hoppas.

    Pebbles75: Kul att höra att du fortsätter skriva!

    HoppetKärleken: Roligt (ja, du förstår vad jag menar) med en till! När du gjorde IVF sa de inget om din slemhinna då?

    Nu ska jag försöka släppa alla tankar på mens och barn och slemhinnor under helgen och bara njuta av det fantastiska vädret! Ha det bra allihop!

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?