Inlägg från: Mitt hjärta är hemma |Visa alla inlägg
  • Mitt hjärta är hemma

    Korkade kommentarer från blivande pappan (håll glimten i ögat)

    loving skrev 2007-04-04 11:58:56 följande:
    Det min sambo kläckte ur sig tyckte jag var mer gulligt än roligt men jag delar med mig iaf.Vi satt och pratade förlossning och då frågar han mig-men kommer våran barnmorska att följa med då??Till saken hör att vi bor 5 mil ifrån det sjukhus som vi ska föda på så jag undrar hur han fick ihop allt... frågade lite lätt om han trodde hon hade jour och skulle åka in med oss eller såå, förklarade också hur lång tid en förlossning kan ta och hur det nu skulle gå för våran BM med sina andra gravida par som hon tar hand om...han blev tyst och jag satt mest och småflinade, "prata först tänka sen" stämmer in på min älskling Fast jag måste säga att hans fundering är ju riktigt bra, tänk om det var så! Vad tryggt det skulle kännas att få ha med sig sin BM man lärt känna under alla dessa månader! bf: 26 april........ läääängtar!
    Oj då. Jag har alltid tänkt att min bm skall vara med. Är det inte så? Oups.
  • Mitt hjärta är hemma
    Tina med ängeln Christoffer skrev 2007-05-05 23:48:54 följande:
    Nu har jag fått en ny kommentar. Vi var på en kompis dispotation (eller vad det nu heter) ikväll. När vi står och pratar med ett par andra så tittar Christian på mig och säger. " Är ditt hår plattare än vanligt eller har du svällt i ansiktet!"Jag lovar att jag kom av mig i samtalet.
    Aj! Aj! Vilken osmidig kommentar! Ja se karlar...
  • Mitt hjärta är hemma

    Mephala: Oj oj, vilken medkänsla din sambo har... Han verkar ha fattat precis!

  • Mitt hjärta är hemma
    Muminski skrev 2007-05-17 21:32:09 följande:
    Mannen: Borde det inte hänt mer på tuttfronten vid det här laget? Jag: *FNYYS*
    A mäh!

    Haha, hos oss är det mest jag som är tuttfixerad. Killen är lite coolare än jag.
  • Mitt hjärta är hemma

    cii: Hihi, den var bra T.o.m. mannen skrattade här hemma, han som bara brukar sucka och skaka på huvudet om jag läser något.

  • Mitt hjärta är hemma

    HAHAHAHA, chattade just med min mamma och frågade om hon också hade kramp under graviditeten.
    Nej, jag hade inte ont någonstans, svarade hon.

    Efter en stund lade hon till:
    Men pappa har haft kramp.

    Haha, frågan är om han också varit gravid...

  • Mitt hjärta är hemma
    frau M skrev 2007-06-01 18:49:55 följande:
    Detta är inte en kommentar fråna den blivande pappan utan en läkare jag gick till då jag åkte på flunsan, i typ april.Jag ringde ju och bokade tid och sa vad det gällde, som vanligt. När jag kom dit, hade jag inte bara en stor mage som stod rakt ut utan även en tröja som dt med stora bokstäver står "bebis" på magen. Vi pratar inte om graviditeten eller något alls om barnet. han ställer frågor om hur jag mår just nu bara. Hann liksom inte lägga till andra saker... Sedan när han ska skriva ut penicillin säger han -å inte är du gravid heller....?!? -Ehh jooo svarade jag. -Det måste man alltid tala om när man kommer till en läkare påpekar han då. Ehh jo visst ska man det. Men det var ju rätt tydligt. Var kring v30 ju...
    Haha! Vilket blindstyre. Eller bara ohyggligt blyg och försynt?
  • Mitt hjärta är hemma

    Blev lite "förolämpad" av min älskade make som i telefon säger "xxxx är lite sjuk, men det är inte så farligt".

    Näe, tacka för det, är i v.19 och har under de sista dagarna spytt och spytt och spytt och förlorat 3 kg (6%) på mindre än ett dygn och orkar knappt prata, blev rekommenderad av sjukvårdsrådgivningen att åka in till sjukhuset och få dropp men jag orkade inte.

    Tycker jag var ganska illa. (Men i övrigt så ar han varit jättesnäll, köpt vätskeersättning och nu när jag mår lite bättre (orkar sitta vid datorn även fil, vitt bröd och välling så att jag skall kunna äta igen.)

  • Mitt hjärta är hemma

    Vill bara inflika att jo, visst, man kan absolut få vara glad för att man bara har gått upp 4 kg med tvillingar, men det är verkligen inte mycket! Inget onormalt att gå upp mycket mer än så med bara ett barn spåass sent i graviditeten. Det viktiga är ju att barnen mår bra och växer som de ska, sedan får mamman väl gärna gå upp hur mycket som helst. Tänkte mest att det inte alltid är bara positivt att gå upp lite i vikt. Kilojagandehysteri vid fel tillfälle.
    Ha överseende med mitt pekfingergnäll, mår askasst idag och överreagerade säkert, men men. Hoppas det gick att förstå hur jag menade iallafall.

    Tyvärr ingen rolighet att bidra med, min man håller sig på mattan

Svar på tråden Korkade kommentarer från blivande pappan (håll glimten i ögat)