• Svar på tråden De arbetslösas tråd (del 2)
  • MrsNelson

    ja jag menar om han nu har varit borta så får han ju lite tid på sig att svara!

  • Zimlis

    O då inte bara engagemang för att de ska bli så bra för dom som möjligt - för DET är dom bra på.. GAH så irriterande

  • Kathy1

    man tycker ju att ska vi uppfylla alla krav så kan de ju iaf visa respekt och göra sitt jobb och ta detta på allvar och börja kommunicera.

    fick ett kryptisk brev från a-kassan idag om ett beslut. På ena pappret står det nej, på det andra ja. vad ska jag tro? de har teletid mellan 9-11, posten kommer 12. Vänta tills på måndag.

    Hur många dagar har man när man börjar stämpla? 234 stod det på min och jag har inte stämplat sedan -97. Kan det verkligen stämma?? det är en sådan avig siffra.

  • Jontes mamma

    kathy: då får du stämpla på dom dagarna som du har kvar sedan -97. Antagligen kommer du inte få några fler dagar efter det.

  • Zimlis

    kathy: de va väl ett uppmuntrande svar!! GAH jag slutar snart bli förvånad över nått.. borde man inte få en ny period om man nu inte vart arbetslös sen -97

  • MrsNelson

    knepigt...
    jag fick papper på beslut att jag fått 300 nya dagar för någon vecka sedan, men det stod inte hur hög ersättningen blir....om den är sänkt eller så...

  • Kathy1

    jag blir iaf inte klok på detta.
    jag stämplade -97 i ca 3 mån. första gången i mitt liv och nu har jag varit arbetslös i 1 månad.
    Jag blev avstängd 45 dagar, då jag sa upp mig själv (under föräldraledigheten så jag slipper nu karensen) och de tycker inte att min anledning var skäl nog.
    Flyttade 45 mil från Sthlm, då maken fick bättre jobb i en annan stad och vi har två små barn 1 år och den andra är 2,5 år. De tycker att jag kan pendla 45 milx2 varje dag. eller hur!?
    tågbiljetterna äter upp lönen i princip... maken kan inte hämta eller lämna på dagis heller pga oregelbundna arbetstider.

    miffon!
    ingen aning vilken ersättningsnivå jag får heller!? hur vet man det?!

Svar på tråden De arbetslösas tråd (del 2)