Inlägg från: Mignonne |Visa alla inlägg
  • Mignonne

    APIFORCE!

    jag har inte testat, men sök på namnet under sök inlägg. Jag har nämligen själv letat och hittat en del svar.

  • Mignonne

    Jag skriver in mig, men jag uppdaterar nästa menscykel för denna har jag noll koll! Jag började käka tabletterna i denna veckan.
    **BIM**

    20/5 Tessah, Eitss (2)
    29/5 Bummelumman (1)
    ?/? icefemale(oregelbunden) (1)
    ?/? mignonne

    Statistik: 4 X 0,2 = 0,8 (20%) borde bli gravida!

  • Mignonne

    jag frågade en tant i hälsokostaffären igår. Eftersom min mens verkar vara lite oregelbunden nu så tyckte hon att jag skulle testa med apiforce. Hon menar att tabletterna ger antingen tillskott eller effekten att kroppen producerar mer östrogen. Minns inte riktigt vad hon sade men att kroppen får mer hormoner av det. Det känns som man har inget att förlora så jag käkar på.

    Finns det några som har fått motsatt effekt? Dvs att mens blir mer oregelbunden? Söka inlägg här är ju så kass...

  • Mignonne

    Jag är lite nyfiken om det är någon av er som har frågat er gynläkare/BM om det är ok att äta apiforce? Jag har precis besökt min BM men det var innan jag köpte tabletterna. Eftersom det ökar östrogenvärdet i kroppen så skulle man vilja veta om det är ok. Det är ju ett växtöstrogen och inte syntetiskt om man jämför med det som framställs. Det var en massa skriverier ett tag då man på hälsokostbutiker kunde köpa piller för att få större bröst!!! Hmm låter lite osannolikt men oavsett så innehöll dessa också någon form av växtöstrogen och detta gillade inte vissa läkare. Vissa uttalade sig om att det inte är bra för en kvinna i fertil ålder att öka på dosen av östrogen. Det är syntetiskt östrogen som man tillsätter när man har klimaterieproblem och läkarnas råd är ju ofta att man skall försöka att bara äta det i en övergångsperiod när kroppen har som mest symptom. Att testa perioder utan för att se om problemen avtar.

    Så har någon av er ställt frågan till er gyn/BM???

  • Mignonne

    Jag tänkte mer i fall om någon hade frågat. Generellt är ju östrogen i STOR mängd och LÄNGE inte bra för bröst och livmoderscancer. Notera att jag skriver ordet med stora bokstäver!!! Å andra sidan käkar vi ju p piller och där finns också östrogen i dem!

  • Mignonne

    kerplunk - jag har också fått finnar. Fast jag hoppas på att det är ett tecken på att mina hormoner är på väg tillbaka till min kropp!

  • Mignonne

    Kerplunk - jag hade uppehåll på mina p piller i 6 månader. Fick mensen som en klocka, hade ont i tuttar och finnar till tusen! Jag kände verkligen av min äl. Sedan gjorde vi ett ivf försök och då fick jag äta p piller i 2 månader + en massa hormoner. Mina menscyklar efter detta, noll finnar, noll äl! Jag hoppas på ett samband

  • Mignonne

    aeo83 min hälsokosttant sade också på kvällen för då tar kroppen upp det bättre. Men samtidigt tror jag att man kan bli lite pigg av dem dvs svårt för att sova! Varje fall för mig!

Svar på tråden APIFORCE!