• Tessah

    APIFORCE!

    hej tjejer.
    Jag har ätit apiforce nu i 30 dagar. Hade äl den 6:e april..KRAFTIG! kände av den jätte mycket och hade äl flytningar flera dagar. Fick fullt utslag på ältesterna.
    Har bim 20:e så få se då om det tagit sig :) har inte kännt nått neg me de.

    Kolla så det är apiforce ni väljer och inte royal jelly.
    Apiforce ska man äta hela tiden tills man får pluss på stickan.
    Royal Jelly är också bidrottning gele men faligare. Det får man inte äta då man är gravid .m.m. de är så stor mängd i dessa.

    Jag köpte mina på en hälokost butik. Jag gick in och frågade om apiforce så dom beställde hem det och de var hemma inom 3-5 dagar :) Jag beställde dock bara 30st för att testa denna månad.
    Men nu är dom slut så då ska jag beställa nya om nu mensen kommer. Vilket jag hoppas att den INTE gör :)

    Lycka till! :)

  • Tessah

    Nä de står inte där men om du frågar på en hälsokost affär (helst en kvinna) :) Så säger hon säkert som dom sa här att man kan få kraftigare äl.

  • Tessah

    Jag vet flera av mina vänner som testat apiforce och dom blivit gravida efter första försöket och har sina vackra bebisar i sin famn idag :)

    vet inte nån som fått mf av apiforce. Däremot har jag hört folk som fått mf när dom ätit royal jelly (mycket starkare än apiforce)

    Så för mig tycker jag de är värt att försöka med apiforcen, detta är första månaden jag testar. Kände av min äl ordentligt! och fick fullt utslag på ältesterna vilket jag aldrig fått tidigare. Kommer pröva me apiforcen nästa månad också ifall om de inte tagit sig nu.
    Vi fick vår gosse 050917 och har sedan dess inte skyddat oss för vi vill ha tätt på varandra barn. Blev gravida efter 1år och tre månader vilket slutade i mf 18 feb-07.

  • Tessah

    Mia77: Alltså om det är apiforce du ätit är de ingen fara för mf!...
    Det är dom som ätit royal jelly som jag hört att de blivit mf , men inte ens då är de ju säkert de är från dom heller.

    NJUT av din graviditet! du bär ett barn inte mf ;)

Svar på tråden APIFORCE!