• NiklasL

    Pappaledig centrala Malmö aug07-mar08?

    Hej.
    Jag kommer att vara pappaledig från mitten på augusti till och med febrtuari 2008. Vi bor i centrala malmö och det skulle vara kul att ha kontakt med flera föräldralediga pappor att hitta på grejor med.
    Någon som tycker det verkar trevligt?

  • Svar på tråden Pappaledig centrala Malmö aug07-mar08?
  • NiklasL

    Vad kul två på listan! Jag samlar till en maillista om ni inte protesterar!
    Vår son är 5 månader.
    Jtds: Är du pappaledig på fredagarna, hur länge då? Sträcker du ut det över hela året eller?

  • NiklasL

    Frippe: Hur gammal är ert barn? Pojke eller flicka?

  • NiklasL

    Ser ut att kunna bli en fredagsklubb här då till hösten... hehe

  • NiklasL

    Hej Phelian, trevligt. 13 dagar, då kommer väl din fru att sättas igång imorgon eller nåt? Då är det nära nu... Är det första barnet? Vår Leonard är den förste

  • NiklasL

    Två veckor över tiden måste kännas som en hel evighet. Jag var helt uppskruvad och nervös när det var två veckor kvar innan beräknad födsel. Vår lille krabat kom en vecka förtidigt. Lycka till hör av dig här sen och berätta mera! Förlossningsberättelser är inte bara för kvinnor ju.

  • NiklasL

    Låter som ett bra förslag från husirörelse. Schysst att börja smyghänga redan nu tycker jag. Vi bor vid sankt knuts torg, och jag försöker också bli färdig med mitt examensarbete plus att jag jobbar heltid. Skulle varit färdig för ett år sen...det gled lätt åt sidan när vi fick barn kan man säga...
    Vår Leonard har också börjat trappa ner på flaskan. Han är nu helt inne på puréer och har börjat rycka skeden ut handen på en.
    Vi har delammat ända sedan början eftersom det inte fanns tillräckligt med hemodlad mjölk, är det många här som också gjort det eller är det vanligast med mammamjölk?

  • NiklasL

    Ajaj, så synd att vi ska iväg till mina föräldrars sommarhus på Öland nästa helg, men det är ju skitkul att det blir av för er i alla fall, nästa gång hänger jag absolut gärna på.

    Husirörelse: Jag hade önskat att det blev både x-jobb och lönejobb. Jag hade hela förra terminen på mig och då var vi utan barn. Nu funderar man över varför man inte bara gjorde ett ryck under två veckor och skrev klart. Då hade man ju verkligen all tid i världen efter jobbet.

  • NiklasL

    Tusen grattis Phelian!!! Du har just nu installerat "Liv 2.0" en helt ny versionsuppdatering (gud va nördigt att jämföra med datorer, hehe) Du kommer bergis att vara upptagen minst en månad framöver. De första veckorna kände jag mig som en bofink som flyger ut och in och samlar kvistar till redet. Gott

  • NiklasL

    Vi tog vaccinationen för typ två veckor sedan, Leonard sov järnet hela eftermiddagen, kvällen och natten. Han vaknade dock emellanåt. Då fick man försöka tanka honom med bröstmjölksersättning.

Svar på tråden Pappaledig centrala Malmö aug07-mar08?