Inlägg från: A flikka |Visa alla inlägg
  • A flikka

    Ny uppdatering under "läget just nu":

    Vecka 24 Fredag 15 Juni 2007 Status Quo + Skolavslutning

    (First part in english for our non-swedish-speaking dummapricken-visitors

    Matilda's condition has not changed the last two days. She sleeps almost the entire 24 hours, experience pain when we need to move her and are capable of saying some short words occasionally. BUT, as I think I have written a number of times, she is still with us.

    Matilda-status är just nu oförändrat, jämfört med de senaste dagarna. Hon sover nästan dygnet om, har ont när hon ska röra på sig och/men kan säga några korta ord enstaka gånger. Men, som jag känner att jag har sagt så många gånger, hon är fortfarande med.

    Idag var det dags för Matildas skolavslutning. I år slutar hon tvåan och ska/skulle byta spår till en 3-5 klass, vilket gjorde det lite speciellt för henne och hennes klasskamrater. Efter lite diskussion och eftertanke beslutade sig Ulrika och Olof samt AVBMOS Isabella att vara med på skolavslutningen. I efterhand var det helt rätt beslut. Kyrkan fylldes med glada barn, härliga sånger och t.o.m. en uppspelning av Tomorrow med Amy Diamond, för Matildas skull. Barnen var sååå duktiga på att sjunga och spela. Det var verkligen en kanonföreställning, på alla sätt och vis.

    Det var bara två saker som sken med sin frånvaro, solen och speciellt en av dess solstrålar, Matilda.

    Lite avslutning blev det dock ändå när Matildas fröknar kom till sjukhuset och sjöng genom de flesta sångerna ifrån i förmiddags. (Jag undrar vad övriga delar av avd 62 tänkte när de hörde "Den blomstertid" ljuda ut från rum 12)

    Förutom att uppleva avslutningsstämmningen , passade U&O&I också på att filma alltihop. I eftermiddag "visade" Ulrika filmen för Matilda och utifrån att vanligtvis vara "vaken" totalt en halvtimme per dygn, var det härligt att se Matilda ligga och lyssna och titta i en hel timme.

    I övrigt fortsätter vi bli bortskämda med mat, dryck och post med diverse innehåll. Tack all ni trogna vänner.

    /Anders

  • A flikka

    har varit internet lös i ca en vecka och blev så ledsen nu när jag såg att matilda gått bort :/.
    Men kanske hon spökar lite för mamma och pappa nu :)

Svar på tråden Hjälp lilla dödssjuka Matilda