• Bissa

    *Sitter och våndas varje vecka över matsedeln.

    Gjorde en god sallad för ett par dagar sedan:

    1 burk böngroddar (400g)
    1 kyckling (vi gör i lergryta, behövs inget fett då)
    1 gurka
    2 tsk salt

    Dressing:
    1 msk ljus soja (använde vanlig)
    3 msk solrosolja (tog oliv)
    1 msk vitvinsvinäger (funkade med äppelci.. vinvins var slut)
    1 msk vatten
    lite örtsalt & vitpepper

    Spola av böngroddarna, rensa kycklingen, skölj och strimla gurkan, lägg i durksla och salta, låt dra en stund. Blanda och häll över dressingen.

  • Bissa

    Skulle kunna lägga till lite paprika eller tomat till mitt recept för att få färg på salladen, saknade det lite.

    Supergott med lite vitlöksbröd till också.

Svar på tråden *Sitter och våndas varje vecka över matsedeln.