*Sitter och våndas varje vecka över matsedeln.
Till lunch: 2 pers.
Skala 6 potatisar, skär dom i 3 bitar, hacka purjolök. Lägg potatisen i en kastrull, täck med vatten och lite extra. Koka upp, lägg i 2 grönsaksbuljong bitar. Låt det koka i 20 minuter, när det är 10 minuter kvar lägger du i purjolöken och låter den koka med potatisen dom sista 10 minuterna.
Sedan har du en god soppa till lunch  
 
Till middag: 2 pers.
400 gram torsk
En påse fransk fiskgratäng (gratinering)
8 potatisar
Gräddfil
Boston gurka
Citronpeppar
Lägg fiskblocket i en form och häll över gratineringen, sätt den i ungen på 200 grader i 50 minuter, (allt står på påsen hur du ska göra).
Koka potatisen, och till sås blandar du gräddfil med bostongurka och smaksätter med citronpeppar. 
Sedan severar du med en god sallad till, mmmmmmmm...........