• Fez

    Kåseberga-fisk?

    Någon som vet om man kan äta rökt makrill i Kåseberga?

  • Svar på tråden Kåseberga-fisk?
  • lata kocken Johanna

    har ingen aning om vad du frågar om egentligen

    men NYrökt varmrökt fisk går jättebra, men så fort den legat ett tag, ffa den vaccade som har lång hållbarhet, utgör den en risk

  • Alle

    Om du åker till Kåseberga och vill äta deras fantastiska nyrökta fisk så går det bra.
    Likaså på Fjäderholmarna i Stockholm. De har också eget rökeri och fisken är dagsfärsk.


    Det kan ALDRIG bli för mycket glitter!!!
  • Alle
    lata kocken Johanna skrev 2007-06-03 10:22:50 följande:
    har ingen aning om vad du frågar om egentligenmen NYrökt varmrökt fisk går jättebra, men så fort den legat ett tag, ffa den vaccade som har lång hållbarhet, utgör den en risk
    Kåseberga - Österlen. Fantastiskt ställer, precis vid Ale stenar
    Rekomenderas!
    Det kan ALDRIG bli för mycket glitter!!!
  • äntligen med barn

    TS: Ja det går alldeles utmärkt! Blev sugen nu... kanske får bli en tur i sommar..

  • lata kocken Johanna

    undrade egentligen om du frågade om det var OK att äta varmrökt fisk, tippade på att det var det du undrade över så jag svarade på det

    eller om det ÖHT gick att få varmrökt makrill i kåseberga

    kan ju rekommendera spiken vid vänern och rökerierna på vätterstranden ffa i Hjo

Svar på tråden Kåseberga-fisk?