Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hur stimulerar man en killes anus? (Prostata?)

    Sgtwolf skrev 2019-04-23 03:18:14 följande:
    Några cm? Den sitter så långt upp att de flesta fingrar inte når upp att "känna" på den. Möjligtvis att du når upp och kan känna "undersidan"......

    Men ett finger i rumpan stimulerar nerverna som finns i analen. Även urinrör och roten på kuken går bara några mm från tarmväggen........
    Men visst går den ju att känna med ett finger. Jag har själv prövat känna efter var den finns och det har gått att nå in. Och också vid prostataundersökning kan ju läkaren känna på den med sitt finger, så det är nog det normala. Jag har inte fått prostatan stimulerad men jag tänker mig att det inte skulle vara så svårt för frun att göra det. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Milkmaid) skrev 2019-04-23 12:28:16 följande:

    De jag har stött på har uppskattat ett lätt tryck och försiktigt smekande från sida till sida med ett finger, jag har helst använt långfingret. Prostatan sitter ca 5 cm (+/-) in, mot buken till. Och känns som en hård , slöt, knöl ca 2 cm i diameter.

    I övrigt gäller ju som alltid vid sex, förspel, förberedelse och kommunikation. Glid, gärna en handske för att ge ännu bättre glid och invänta hans signaler, låt honom bjuda in.


    Har du lyckats få dem till orgasm då? Eller har stimulansen bara förstärkt den vanliga orgasmen?
  • Anonym (Man)
    Sgtwolf skrev 2019-04-23 11:29:58 följande:
    Den sitter ung 8cm upp. Det är långt ifrån alla som har ett finger som är längre än 8cm och som når dit.....
    Det tycks vara lite olika bud hur långt in den sitter. Det kanske varierar mellan män. Sen är det kanske lite svårare att nå den själv än det är för en annan person. Det är lite svårt att få handen i rätt vinkel liksom. De gånger jag har prövat har jag bara gjort det för att testa om jag kan känna den, och det har gått bra. Skulle jag försöka stimulera den till njutning kunde det vara ganska jobbigt kan jag tänka mig. Jag vet inte hur lång och kraftig stimulans det behövs, men jag tänker mig att det behövs en längre stund? 

    Skulle jag stimulera mig själv kanske ett hjälpmedel vore bra. Frun kunde kanske göra det enklare med ett finger. Det är inget som är aktuellt men det är spännande att fundera på vilka möjligheter som finns.
Svar på tråden Hur stimulerar man en killes anus? (Prostata?)