Pajbuffé - hjälp m recept och hur mycket
När jag fyller år ska vi ha lite folk här.
Kommer alla blir vi 14 vuxna och 10 barn.
Jag tänkte servera flera sorters pajer, sallad, såser och tillbehör och så korv o köttbullar till de barn som inte gillar paj.
Men nu står jag och velar. Ska jag göra flera olika sorter (normalstora pajer) och hur mycket ska man då räkna? Är det 4-6 portioner på en paj?
Eller ska jag göra två stora pajer, alltså bara två sorter. Har beslutsångest.
Tar gärna emot tips o recept.
Än så länge funderar jag på
- grekinspirerad köttfärspaj (feta o oliver i köttfärspaj)
- ört- och vitlökspaj med skinka (tack FL)
- fetaost- och spenatpaj (tack FL)
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-07-11 15:22:21:
Och jag har förresten sökt efter gamla inlägg men hittade inget som hjälpte mig, förutom de två recepten här ovan.
