• uniMog

    Ehm... kan man spänna fast ungen i sängen?

    papayan skrev 2007-08-14 21:08:18 följande:
    Skulle ni själva vilja bli omstoppade så ni knappt kunde röra er, och bli tvingade att somna så i en viss position?Stackars barn..hur tänker ni?
    Det är inte helt ovanligt att även vuxna bäddar ner sig/stoppar om sig som i en kokong. Vet inte varför, det påminner kanske om livmodern? Det är iaf vanligt att barn gillar att bli som inlindade
    TeeTee skrev 2007-08-14 20:56:57 följande:
    ... och två kvällar senare har han kommit på hur han skall slinka sig ur filten den lille rackarn och till och med ställa sig upp i spjälsängen. *river mitt hår* Så nu är vi tillbaks på ruta ett.
    Jag funderar på om man inte skulle kunna ta tex ett påslakan och trä över madrassen nedifrån och sen stoppa ner barnet som i en sovsäck? Eller kanske prova sovsäckstäcke?
    What do they need such good eyesight for anyway?
  • uniMog
    TeeTee skrev 2007-08-16 10:06:13 följande:
    Fast jag vill ha nått som går att plocka bort ganska lätt efter han har somnat sen. Vill inte att han inte skall kunna röra på sig på hela natten. Det där med "sovsäck" låter lite bökigt...
    då är det nog rätt kört Tvivlar på att lätt att plocka bort går att förena med något som han inte lär sig ta sig ur.

    Då får du nog prova med andra metoder.. har du provat att läsa saga eller sjunga? Buffa? Nina kom till ro ganska bra om man smekte henne över ryggen eller pillade henne i ytterörat (ja knasigt jag vet... men hennes pappa är likadan)
    What do they need such good eyesight for anyway?
  • uniMog

    ah men nu kom jag på något. Man skulle kunna ta ett babytäcke och sy fast en dragkedja längs med ena långsidan, så lägger man barnet tillrätta på täcket, stänger dragkedjan och sen när de somnat så öppnar man dragkedjan och viker bort täcket! Voila!


    What do they need such good eyesight for anyway?
  • uniMog
    TeeTee skrev 2007-08-16 10:55:42 följande:
    Pejgan du är bra! Du anstränger dig verkligen. *kram*
    Jag kanske ska börja sälja ?
    What do they need such good eyesight for anyway?
Svar på tråden Ehm... kan man spänna fast ungen i sängen?