Inlägg från: Pooh Bear |Visa alla inlägg
  • Pooh Bear

    Bf 13/8-07

    Hej hej..Såg att du har BF samtidigt som jag..Roligt har faktiskt inte sett eller hört många som ska ha då...

    Lycka till

  • Pooh Bear

    Hejsan hoppasan..

    Oj vad man missar när man inte är inne å kollar varje dag...
    Nu var det lite fler som tittat in också roligt.
    För mig är det andra barnet, har enorma fogisar, men kan inte vara still ändå. Har gått upp 23kg som det är nu, gick upp 22 med förra men tappade allt efter förlossning. Hoppas på detsamma denna gången. Går nu bara å väntar tänker snart hoppa upp på studsmattan för att får ut bebben (skämt å sido) men det skulle säkert få igång det ialf.

    Ingen som har något bättre förslag på hur det ska starta.. :)

    Ha de alla

  • Pooh Bear

    Hej.
    Ja vad är det där med färdknäpp, aldrig hört talas om. :/

    Å jag ska inte hoppa studsmatta, så desperat är jag inte vill ju inte skada barnet eller mig själv för den delen. Hoppas på en lätt förlossning denna gång för det hade jga inte sist.

    Promenader blir det knappt, får så jäkla ont i ryggen på kvällen så fort jag gör något. Men ändå kan jag inte vara still. Bor i ett stor hus med stor trädgård så jag brukar kratta gräs, klippa gräs, tvätta bilen osv... Städar som en galning, har nämligen en hund som springer fritt ut och in ocg två katter samt att min son dra in en hel del gräs när han springer ut å in också.

    Men vill väldigt gärna att det sätter fart snart, händerna är som ballongen å värker som bara den även fötterna...men men det är ju värt allt i slutändan..

    Kram

  • Pooh Bear

    Hej. ok då är jag med. Men det där funkar inte för mig heller.
    Ja mage det har man. Känner sig som en hel luftballong nu. hihi men förhoppningsvis inte mer än i än vecka till.

    Hade ni tagit reda på kön?

    Har för mig att jag läste det någonstans.

  • Pooh Bear

    Hej. hmm spännande. Jag har försökt att se på mitt UL men ser inget, men å andra sidan vet jag inte vad jag ska leta efter. Har försökt att jämnför med Emils (min son) UL men han låg inte så bra att man kunde se något. Men jag är bra nyfiken nu...

  • Pooh Bear

    Jag håller med dig. Ju tidigare desto bättre.. :)

    Får väl prova med lite "kvällsaktiviteter" igen!!

    Har ni några namn?

  • Pooh Bear

    ok. Det är ett fint namn.
    Å lex hör man ju inte varje dag ialf.

  • Pooh Bear

    Xander det tyckte jag också va lite häftigt. Men gubben måste ju får bestämma också lite helt klart. Bara man är överens så funkar det nog. Bebben kanks einte ens passar till det namnet men har väntat på att ge. Så var det för oss ialf tog ett par dagar innan vi äntligen hittade ett som passade på Emil. Det var inte det namnet vi hade tänkt ut innan.

  • Pooh Bear

    Jag försöker också ta det lungt. Dagis öppnade idag så min son är där några timmar på förmiddagen då passar jag på att sova lite. Fixar lite mat osv också.
    Men mest tar det lungt, det blir väl fart sen när bebben tittar ut skulle jag tro.

  • Pooh Bear

    Hejsan hoppsan.. Här händer det inte mkt heller. Har ändå sprungit runt i trädgården med lillgrabben å haft vattenkrig men nä då ingen bebbe vill ut. Har visserligen kännt att den trycker sig väldigt mkt neråt presic som om den pressar sig utåt. hoppas det ialf. får se om det händer något snart.

    Hur går det för er?

Svar på tråden Bf 13/8-07