• Zabka

    buzzador tråden!

    Det är lustigt hur man kan få vänta i all evighet och helt plötsligt kommer det både ost- och kaffekampanj inom loppet av en vecka. Jag kom med för osten och hoppas även på kaffet

  • Zabka
    Hannah76 skrev 2007-09-13 10:54:21 följande:
    Åh.. Vad är det för kaffe? Har fått osten, men inget kaffe, jag som älskar kaffe.*L*
    "Löfbergs finaste". Man får välja hur man vill ha kaffet (malet, bönor etc)
  • Zabka
    Chaia skrev 2007-09-13 13:07:16 följande:
    Det är nog inte bara vilka intressen man kryssat i som spelar roll. Även inkomst, familjesammansättning, var man bor, hur man bor, utbildningsnivå o.s.v.
    Precis, det är nog snarare allt runtomkring som spelar roll. Om tex företag X har en produkt som de vill rikta mot ensamstående lågavlönade män i storstäderna så hjälper det inte att jag har samma intressen. Jag tror att intressen kommer i andra hand, eller i alla fall mycket längre ner på listan.
  • Zabka
    Tvillingmamman1 skrev 2007-09-18 11:02:11 följande:
    Jag var tvungen att kolla om det var likadant för mig. Men det var det inte. Man kan ju inte ha tur jämnt Ni som är med på ostkampanjen, har ni fått era ostar?
    Nej, men de är på väg. Jag kollade precis mitt kollinummer på postens hemsida och paketet är i min hemstad.
  • Zabka

    Å, vad irriterad jag är. Jag kollade precis på internet och poståkeriet har försökt att leverera paketet men så stod det att det var fel adress och portkod. Jag har angivit allt korrekt inkl. våningsplan, men saken är den att mitt namn inte står vid entrén utan bara på min ytterdörr så poståkeriet har inte bemödat sig om att åka upp med hissen. Så nu kommer paketet imorgon istället eftersom de kör ut fler gånger… Tveksamt om osten klarar sig så länge

  • Zabka
    Fru U skrev 2007-09-18 11:51:29 följande:
    Ibland kan man hämta själv. Är det ett alternativ för dig?
    Paketet går inte att hämta på poståkeriet förrän chaffören kommer tillbaka i eftermiddag kl.16. Jag sitter i möte hela eftermiddagen/kvällen så jag kommer inte ifrån och mannen är bortrest.
  • Zabka

    Jahopp, så ser jag nu att osten skickades från poståkeriet med vanlig post och är nu i den vanliga postsorteringen, trots att jag ringde igår och bad dem åka ut med paketet idag igen. Hoppas bara mitt utlämningsställe hinner få paketet idag så att jag kan hämta ut det med hjälp av mitt kollinummer

    Har någon fått svar om kaffekampanjen eller är det kört om man inte har hört något ännu?

  • Zabka

    Jag fick ingen ost. Poståkeriet gjorde en miss och skickade tillbaka paketet till Buzzador istället för att leverera om det idag såsom de hade lovat när jag pratade med dem igår. Så jag har varit i kontakt med Buzzador som har gett lite poäng som plåster på såren för Postens miss. Himla synd eftersom jag verkligen ville vara med på ostkampanjen.

  • Zabka
    Tvåbarnsmamma75 skrev 2007-09-19 14:32:49 följande:
    Jag har inte hört ngt mer om kaffekampanjen sedan jag fyllde i att jag ville delta o vilket kaffe jag önskade...
    Tack för svar! Då hoppas jag att det fortfarande finns en chans att vi får vara med.
  • Zabka

    Vi valde hela kaffebönor, så det blev 4 paket. 2 av varje sort. Avin kom riktigt fort (redan i fredags) vilket var kul.

Svar på tråden buzzador tråden!