Inlägg från: oraklet |Visa alla inlägg
  • oraklet

    pappor efterlyses!

    Kontsterar att de flesta inlägg här under pappasidorna är så jävla präktiga och handlar om bärselar, bilbarnstolar, barnmatsrecept och alla möjliga andra harmlösa ämnen. Vad är det här för jävla gay-sajt????!!!! Kom igen killar, här har ni chansen att prata sånt som tynger er som pappor och i relationen!

  • oraklet

    Hej Rabies!

    Antar att det var mig du syftade på.

    På måndag har jag muntlig förberedelse i tingsrätten eftertsom mitt ex (mamma till mina 2 söner) stämt mig för högre underhållsbidrag. Jag stenvägrar försörja henne utan vill betala sönernas kläder, skor mm själv, men det vägrar hon för HON behöver pengarna, främst till sitt lyxboende som tar 75% av hennes nettoinkomst.

    Mitt 2:a äktenskap är också åt helvete eftersom min "nuvarande fru" är psykiskt labil, har massor av sjuka fobier, är manisk och med ett giganstiskt kontrollbehov och värst av allt så gör hon allt hon kan för att mina söner inte ska vilja komma till oss.

    Och du?

  • oraklet

    Hej pappaledig!

    Tack för din kommentar. När man läst andra delar av FL så är det slående vilka harmlösa ämnen velourpapporna vädrar. Är det ingen som har nåt lite kryddigt att ventilera?

    Läget är för tillfället under kontroll. Det här blir skilsmässa nr 2 så jag börjar få in vanan (garvar). Ingen, oavsett kön, bör låta sig trampas på och hunsas som jag låtit det gå för långt.

    Ha det bra!

Svar på tråden pappor efterlyses!