• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Himmelbit
    Camilla R skrev 2007-09-25 08:42:54 följande:
    Fast "problemet" är ju att min sambo (just nu) har bestämda åsikter och vill ha trä och då gärna mörkt, han är "orolig" för att det skall bli för ljust annars.. hur det nu kan bli det??
    Min sambo är mer typen: "Men vi har ju gardiner redan...". "Nu när vi har nya gardiner så får de väl hänga ngt år eller..". "Har vi inte redan krukor överallt...".

    Hmmm, han har liksom inte fattat "grejen"... Men jag är glad för att han inte har ngt inredningsintresse så att jag behöver hävda min smak

    Nej, för ljust kan det nog inte bli..
  • vårsol

    mimmamum - ja så kan man ju kanske göra... fast jag vill ha möjligheten att välja bort om numret inte verkar intressant.

    Jag köper ofta allt i hemmet, det är den tidning som gjort mig minst besviken. Ja, drömhem och trädgård gillar jag också, men köper sällan på sommaren för jag är inte så trädgårdsintresserad. Här odlas bara nyttoväxter Men nu när det börjar bli höst är det nog mer inredning och mindre trädgård va?

  • knyttis
    mimmamum skrev 2007-09-25 08:44:50 följande:
    Nytt inlägg! Välkomna!
    Så fin! En stol med historia! Hur har det gått med den andra kudden vad blev det för ord? Din blogg väcker allt ha begär!
  • knyttis
    mimmamum skrev 2007-09-25 09:03:01 följande:
    Knyttis tack! Måste erkänna att jag inte hunnit sy någon mer kudde, vill så gärna men tiden räcker aldrig till! Nästa vecka hoppas jag blir lite lugnare!
    Men Mimma du hinner ju med massor hela tiden ju - jfr med mig...Glad
  • gemelli
    emmasa skrev 2007-09-25 09:15:12 följande:
    Instämmer...vill ha flera timmar på dygnet, städhjälp och en massa energi. mimmi06: jättefin stol Nytt i min bloggwww.alfridashem.blogg.se
    Jättefint!

    Såg du mitt inlägg i din blogg
    En liten Vide i magen enligt ul
  • knyttis
    Camilla R skrev 2007-09-25 07:54:22 följande:
    Åh, nu vill jag också åka dit. Vill köpa och fixa en massa därhemma, men sambon är inte alls lika entusiastisk -hur gör ni andra för att få med karlarna på tåget??
    Försöker få honom att förstå att vi verkligen BEHÖVER dittan eller dattan för att vi ska kunna leva vidare... Ja lite kvinnlig list: sår ett frö-en idé och låter den gro så att han tror att det är hans...Skrattande Bara pengarna finns på kontot så brukar han faktiskt ofta vara med. Glad! Men sedan är jag tyvärr en sån som får ångest om jag handlar för mycket så jag lägger nog ganska strama tyglar till mig själv...
Svar på tråden Vita hem del 5