Inlägg från: SusanneSJ |Visa alla inlägg
  • SusanneSJ

    såsig köttfärssås?

    Gör alltid köttfärssås med mer sås i och tar då färs, kryggar med slat, svartpeppar, vitpeppar, vitlökspulvet, lökpulver (alt steka med lite färsk lök i), paprikapulver och soya för att få den lite mörkare. Späder sedan med en halv paket passerade tomater och häller på vatten i lagom mängd och sedan får den stå och småputtra en stund, blir jättegott! kan också ta lite lite ketchup i eller en buljongtärning, men det går lika bra utan också!

  • SusanneSJ

    lia76:

    Sant men lökpulvret är inte lika skarpt och har man problem med ex halsbränna eller liknande (kanske ammars eller så) så är lökpulvret ett bra alternativ om man jämför med att vara utan

  • SusanneSJ

    isisisis

    trodde inte jag skulle behöva försvara ett sånt uttalande men tycker fortf att löken är skarpare än den är färsk (så även stekt) än om man väljer lökpulver och jag tror att min son höll med när jag ammade honom, så även min dumma mage som i omgångar har magkatarr så för mig är iaf så

Svar på tråden såsig köttfärssås?