• rebeck­aa
    Äldre 5 Sep 13:07
    174714 visningar
    4049 svar
    4049
    174714

    Ullaredstråden volym 4

    vi ska till gekås på lördag! vet inte vilken tid som är bra att åka, men vi åker nog från landskrona kl.09.00. ska köpa vinterkläder o regnkläder. vanliga kläder till barnen, finns det mkt? herrkläder är de fina? jag minns att det fanns pyjamaser för 5år sen som bara kosta 29kr o det e billigt. jag behöver strumpor. leksaker är det billigt? kanske skulle passsa på att köpa lite julklappar.

  • rebeck­aa
    Äldre 5 Sep 17:39
    #70

    vi ska ta med vår lilla också på lördag, den stora flickan har nog roligare hos farmor kan leka där o så, blir bara gnäll om hon ska med. den lilla går det nog bra med, vill inte lämna henne nu ihelelr när hon inte varit bortlämnad o så. och sen har hon precis börjat på dagis o så, så kan bli för mkt.

  • rebeck­aa
    Äldre 5 Sep 17:41
    #71

    vi åker härifrån 9 tror jag, bor i landskrona

  • rebeck­aa
    Äldre 7 Sep 11:01

    imorgon är det dags at åka till ullared, hoppas att man hittar vad man ska till ettbra pris. strumpbyxor till barn är de billiga? jag ska köpa strumpor också till mig.

  • rebeck­aa
    Äldre 7 Sep 12:14

    tösen bra att det fanns där då. annars hade jag klart kunnat titta om jag sett ngt.

  • rebeck­aa
    Äldre 7 Sep 13:57

    det ska bli kul att åka iväg imorgon, tycker om att köpa till barnen.

  • rebeck­aa
    Äldre 7 Sep 16:39
    Tösen24 skrev 2007-09-07 14:00:37 följande:
    rebeckaa om du känner för det får du gärna rapportera sen om hur det såg ut på barnavdelningen. Hoppas att det finns mer än blått och beige till min son. Ha en trevlig dag imorgon och fynda massor
    tack ska försöka ha det trevligt, tycker om att handla, men blir stressad när det e mkt folk. jag ska rapportera om hur det såg ut. ligger inte H&M  inärheten? har för mig det att vi köpte kläder till dottern där också. inte så dyrt där ihelelr. jag kan vara ganska kräsen när det gäller kläder, vill att barnen ska ha fina kläder, men mkt har de på dagis o det slits så då gör det inget om det är lite mindre fina kläder de jhar där. vinterkläder, underkläder ska vi köpa.
  • rebeck­aa
    Äldre 8 Sep 22:04

    hej var på gekås idag. sambon hitta fina billiga tröjor till sig. 2 för 39kr o en stickad för 29kr o det e billigt. till den lilla köpte vi strumpbyxor 19.90kr, 2 tröjor, 2byxor, hitta faktiskt inte så mkt som vi ville ha. till vår älsta flicka hitta vi inte så mkt alls, fick leta innan vi hitta ngt i storlek 122, så det blev ett par jeans o en tröja. vi orka inte gå där mer, hade den lilla med o hon var jätteduktig o så, men när vi kom till leksakerna så blev hon gnällig(hade ej sovit mkt). men vi köpte lite leksaker som de ska få i julklapp, det var jättebilligt. men så trångt att gå där så man missar hälften. vi köpte overoller de kosta 269kr, sen köpte vi jackor till flickorna. termobyxor hitta vi bara till vår lilla. regnkläder glömde jag köpa. så nu har jag beställt kläder också för vår stora flicka behöver verkligen nya kläder. tror att det är lugnare att gå där själv o kolla,

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4