Inlägg från: kattengustav |Visa alla inlägg
  • kattengustav

    Ullaredstråden volym 4

    Jag ska dit på fredag. Någon som vill att jag ska kolla efter nått speciellt med priser eller nått sånt?

  • kattengustav

    Det verkar vara många som ska till Ullared på fredag. Ska åka så vi är där runt nio tiden. Har ju bara en timmes bilresa dit så man behöver ju inte gå upp så tidigt.

  • kattengustav

    Ja, mig och min kompis känner man nog igen. Jag är lite mullig och min kompis är ganska kraftig. Sen är man ju så klart på barnavdelningen.


    PcoBella skrev 2007-09-04 17:40:21 följande:
    Ha,ha,ha!!!På fredag bär det av!! Vi är tre kompisar som åker!!!!Snacka om att man kkommer att småkika på folket och undra vem som är vem! Jag föreslår namnlappar!
  • kattengustav

    Mellan 24/9 och 25/11 har Gekås öppet till 18 på lördagar. Annars har dom öppet till 17. Tänkte bara ifall någon ville veta.

  • kattengustav

    Ja, nyss när jag var inne så var det mellan 3/9 och 23/9 som dom hade öppet till 17 på lördagar och 26/11 till 31/12 som dom har öppet till 17 på lördagar också.


    Hannajo skrev 2007-09-05 18:22:50 följande:
    Har de ändrat? Övertygad om att det stod 16 på hemsidan för några dagar sedan. Men jag kan ha sett fel. Skönt, då känner jsg mig inte stressad.
  • kattengustav

    I morgon åker jag och min kompis ner. Ska bli kul. Har inte varit där på ett tag så jag har sparat en hel del pengar för att kunna handla lite. Det mesta blir nog till babyn, men sen får nog min man lite saker och hans barn plus lite julklappar.

  • kattengustav

    Ja, jag köper kläder till min mans tjejer och det är inte bara rosa och sånt som finns. Det finns en hel del blandat också. Får se i morgon när jag är där.


    PeGw skrev 2007-09-06 14:50:30 följande:
    Hej!! Någon som vet hur det är med barnkläderna på Gekås? Hört att det ska vara mkt könsbestämmande kläder där? Finns det något med neutrala färger och så??
  • kattengustav

    Nu har man landat lite efter shoppingen igår. Summan blev 5400 kr och det mesta var till den kommande babyn. Men det var inte alls mycket folk där som det brukar vara och kanon fint väder. Skötväskan hade dom inte hemma, så någon sådan blev det inte, men lite andra saker som kommer behövas blev det.

  • kattengustav

    Jag skrev att skötväskan var slut och det var den för vi frågade en i personalen och hon sa att den kom hem på tisdag.


    Felicia6 skrev 2007-09-09 16:42:59 följande:
    Ah, ja men då förstår du nog att det är lite svårt att hinna fylla på överallt jag älskar att shoppa där, vi åker dit den 19e o har hyrt stuga
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4