• Äldre 4 Sep 16:52
    174146 visningar
    4049 svar
    4049
    174146

    Ullaredstråden volym 4

    Efter mycket om och men har vi nu nästan bestämt oss för att på lördag när vi ska till Ullared så åker vi så att vi kommer fram ca 9.30 - 10. Svårt tidigare, eftersom mycket ska klaffa, barnvakt mm. Är nu lite orolig för att tiden kommer upplevas som knapp, i och med att de stänger 16 (trodde det var 18 på lördagar), om det skulle vara så att man får köa in och ut. Vad tror ni, ni som är experter
    Vet att jag är fånig, men jag måste fråga - Vad händer om man ställer sig i kö men inte kommer fram och klockan blir 16?

  • Äldre 5 Sep 18:04
    #72

    Har inte börjat kolla vad jag ska handla än, börjar få panik, vi åker ju på lördag! Måste ta reda på vilka kläder dottern vuxit ur osv, och ni ska ju inte tro att hon vill prova kläder när jag vill det...

    Frågar igen; Brukar det vara mycket kö runt 10 på lördagar eller kan det vara lagom att komma dit då?

  • Äldre 5 Sep 18:22
    #74

    Har de ändrat? Övertygad om att det stod 16 på hemsidan för några dagar sedan. Men jag kan ha sett fel. Skönt, då känner jsg mig inte stressad.

  • Äldre 7 Sep 11:46

    Vad har de i cafét? Finns det mackor? Visst var det myntautomat? Finns det sedelväxlare? Inser att varken jag eller bonusen blir roliga om blodsockret blir för lågt, tänkte att det är bra att ha ett alternativ till att gå ut utanför och äta om vi vill/behöver äta på olika tider.

  • Äldre 9 Sep 11:54

    4200 kr fattigare blev jag på Ullared igår! Men det var en toppendag! Var lite orolig, gillar inte när det är trångt och mycket folk, förra gången jag var på Ullared var det snöstorm och väldigt lite folk. Men det gick bra, inga köer in, det gick bra att ta sig fram med lite tålamod, vi kunde köpa fika i cafét utan att köa, gå på toa utan att köa. Enda kön var när vi skulle ut, men det var ju bara att ta det lugnt och vänta.

    Köpte tröjor 39.95, 49.95 till dottern (men det fanns inte jättemycket i 92 el 98), röd overall 269, jacka + termobyxa 299 (blå, det enda tjejiga jag hittade var rosa, men jag älskar blått så det blir bra) mm.
    Sen blev det diverse leksaker till födelsedagspresenter, lite kläder till mig och maken, deo mm

    Puhgumman: Tror jag såg Lilla röda traktorn - saker, vi köpte i alla fall bok + cd med lilla röda traktorn för 19.95
    Bonusbarnen fyndade också en hel massa, hårvax och kläder och godis mm.

    Svärmor som aldrig varit där skulle med och titta på gardiner, inget annat. Hon kom ut med en hel kundvagn full, men inte en gardin

  • Äldre 10 Sep 22:40

    hannis00 Vi var där i lördags, visst var det folk där, men inte så där som skräckexemplen, då man får köa både in och ut och inte kan ta sig fram.
    Ska man åka på en lördag ska man väl försöka undvika helg efter lön el barnbidrag, men helst ska man åka en annan veckodag, om jag har förstått de som varit där ofta rätt.

  • Äldre 13 Sep 15:03

    Tramptraktorn tror jag kostade 4oonånting, alltså nästan 500. Billigare än vad jag sett i leksaksaffärer i alla fall.

  • Äldre 26 Sep 19:11

    Mirris
    När vi var där den 8/9 hade de en del saker från "Bilar", tänkte på det eftersom min brorson gillsr filmen, men eftersom jag inte skulle köpa något åt honom så la jag bara märke till att det fanns, men inte vad.

  • Äldre 20 Nov 18:05

    De hade vårkläder, bla jackor när vi var där i februari

  • Äldre 22 Nov 11:15

    smålandstös
    Min dotter fyller tre snart och vi handlade en del till henne när vi var nere i september. Bla en pippiperuk, en traktor, cd-bok (19 kr!), pussel (9 kr!), pärlor och en hel del annat, allt billigare än vad man kan hitta här hemma.

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4