Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Ullaredstråden volym 4

    Lägger till favvosar! Tack Heleri för att du gjorde en ny. Jag har data strul och har inte kunnat vara här så mkt och hade 0 koll på att tiden höll på att rinna ut.


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    idizen: cd-freestyle måste de bara ha Symaskin vet jag inte.

    Kikkis: Det finns bankomat på långsidan av H&M huset. Men på GeKås rekomenderar dem att betala med kort pga det kan finnas ficktjuvar och går man då med mycket kontanter så är det ju inte så bra. De hade bankomat inne i varuhuset innan men tog bort dem av den anledningen. Men det kan vara ett bra tips att ha växlat till sig 5.or och 10:or. Dels till kundvagnen, som är modell större vet att någon frågade om detta förrut i tråden, och även till fika ställerna inne i varuhuset är det bra med mynt till automaterna. Du kan köpa något att dricka, enklare mackor etc där. *Ett tips*


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Mirris: Det ena behöver inte utesluta det andra. Kan va bra att ha en slant om man så bara vill ta sig en skvätt dricka mitt i shoppandet. Äta för att bli mätt gör vi med ute på någon av matställerna

    Kikkis: va så lite så!!! Trevlig shopping!


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    wilma: du har ju garanti där som överallt annars så det hade ju bara varit att retunera den inkl kopia på kvittot. Har själv retunera med utmärkt service. Alla ställen kan ju få söndags exemplar!

    mikah: kan inte tänka mig annat än att de tar kort i sminkkassan. ring å fråga på kundtjänst annars! jag köpte smink i somras å är nöjd!


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Jepsa: Har bara sett deras babybom skötväskor i svart. Men den är verkligen super bra

    This is... Jag köpte mycket av mina mammakläder där. Men som vanligt med GeKås så varierar utbudet mycket. Vill i alla fall varmt slå ett slag för deras ammningsbh:ar som jag "bodde" i långt innan och långt efter vår tjej föddes. Super sköna, super bra och super pris 89-99:- De brukar alltid ha dessa hemma. Köpte även mammatrosor där, jag gillade personligen de så där men inte för att det var nå fel på just deras trosor utan jag gillade inte mammatrosor överlag.


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6
    Kottten skrev 2007-10-01 22:14:28 följande:
    Ska ta med hela min familj o åka den 13. Min stora tjej på 10 år ha inte varit där förut o hon längtar som en tok!!! Någon som vet om det finns kläder till henne? E lite orolig att vi ska komma dit o hon blir jättebesviken över att det knappt finns nåt. Hon drar storlek 140/146 ungefär.Hade egentligen inte tänkt åka förrän precis innan jul o inhalnda julklappar men en oväntad liten slant gör att vi kan dra lite tidigare!!! *hurra* O så ska ja ju naturligtvis åka innan jul oxå o ta julklapparna... hehe... tror inte man kan åka för ofta till gekås... eller vad äsger ni??????
    Finns ju alla strl där så det finns säkert till dottern. Min systerdotter var med i somras och köpte en hel kasse kläder hon är 12.
    Minja skrev 2007-10-01 22:21:55 följande:
    Nedräkningen har börjat...9 drar vi oss till Gekås *hurra!!*Någon som varit ner och köpt/sett vinter overall str 80 tjej provade våran vinter overall som vi har nu str 74 och den kommer hålla max till december sedan måste jag köa ny och vad är då Ullared bra på.. ja just det kläder Böcker finns det?, dukar typ stora rund svarta alt vita?lampa stålfot med en vit rund kupa på?vanliga plånböcker.. hur är det med jeans stl 38-40 och vanliga snygg mjukbyxor?ojojoj maken kommer att bli galen och beställa släpkärra när han ser min shopping lista
    Finns ju massa textilier. lampavd, stor sortering av jeans, de har mkt mjukiskläder, (hade i alla fall de 2 senaste ggr jag varit där bla Everlast, Adidas), de har mkt finbyxor med på dam. Plånböcker hittar du på väskavd. Så jag törs nog svara JA!!!
    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Vi har också haft med vår tjej sen hon var mini och det har aldrig varit några problem. Snuva och sånt kan man ju råka ut för överallt. På dagis, öppna förskolor etc är det nog större risk. Är kanske lite jobbigare med lite större barn som bara kutar runt och man lätt tappar bort. Sist hade vi med sulkyn som en av oss drog och den andra hade kundvagn. Funka super bra.. Då kunde dottern sova när hon ville och hade perfekt läge för att se allt som rör sig. Hon var då 11 månader.


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Smultron: Nu drar du verkligen i min GeKås tarm Hahahahah Räcka ut tungan. Några bilder du vill dela med dig av??? Flört


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4