Inlägg från: FrogLeg |Visa alla inlägg
  • FrogLeg

    Ullaredstråden volym 4

    Hej!
    Jag kommer resa till Ullared nästa lördag... Undrar om någon vet om de finns toalettsitsar för barn o vad dom isåfall kostar?
    Finns de mycket retrokläder för barn?

  • FrogLeg

    Frågar en gång till...
    Finns de någon som vet om de finns toalettsitsar för barn på gekås?
    Har dom mycket retrokläder?

    Har även kommit på yttligare en fråga... HM i ullared är de ett vanligt HM eller är de billigare än vanligt HM???

    Brukar bara hinna gekås och skoaffären (verkligen värt ett besök) men om HM är ett superbilligt är de ju värt att besöka =)

  • FrogLeg

    Tack för svaret =)
    Men jag har inte tid att kolla igenom ca 250 sidor just nu Nån som vet vilken sida ungefär? Annars får jag se toasitsen på lördag, nu vet jag ju att de finns eller iaf har funnits

    Tråkigt med HM hade hoppats på nåt jättebilligt ju *skratt*


    Snorpan08 skrev 2007-10-19 20:25:52 följande:
    Ja, det finns toasitsar för barn. Sök längre bak i tråden, så finns det mer utformligt svar.Inte så mycket retrokläder nej. Tror jag såg några bodysar men inte mer.(var där igår)HM är ett vanligt HM och inte nåt superbilligt.
  • FrogLeg

    Klart jag håller koll... Har tackat för första svaret. Efter de gick jag igenom tråden hela kvällen igår utan att få svar på min fråga vid 11 gav jag upp o var då på sidan 96... och idag på morgonen såg jag de senaste svaret TACK Sofia 80!
    Om jag har fått ett svar på frågan så frågar jag ju givetvis inte om! Visst kan man missa men de tror jag inte jag gjort i de här fallet... Upplys mig om detta isåfall!


    lugnåsbo skrev 2007-10-20 10:35:51 följande:
    ni som frågar igen kollar ni inte tråden efter ni frågat eller?är flera av er som fått svarfrogleg t.ex. och svar om kastruller står två sidor bakåt.....Om man frågar nåt i tråden får man väl hålla koll den närmsta tiden för att se om det dyker upp nåt svar.
  • FrogLeg

    Jag är en galning isåfall
    Jag åker dit på lördag


    Pixxxy skrev 2007-10-22 16:58:57 följande:
    Är man helt galen om man åker ner på lördag? (löningshelg)Funderar isf på att komma ner till sen eftermiddag...
  • FrogLeg

    Oj vad konstigt... Själv reklamerade jag två par byxor en gång och de gick hur bra som helst fick pengarna för byxorna + portoutlägg insatt på mitt konto. Inga som helst krångligheter.


    miagab skrev 2007-10-25 10:22:30 följande:
    kattengsuatv:vi köpte babyvakt från gekås, den funkar inte alls, har skickat tillbaka den och de säger att den funkar som den ska och skickade den tillbaka till oss. Står i bruksanviningen att det kan bli rundgång vid (vet ej exakt nu)någon meters avstånd, men vi kan inte ens gå utanför hennes rum då det blir rundgång, och då vaknar hon ju så jag har mailat, ringt och pratat med dem, igentligen får man ej byta den då vi har öppnat förpakningen, (hur skulle vi annars veta att det inte håller vad de lovar ).men till slut nu så får vi lämna tillbaka den men ingen ersättning för all frakt fram och tillbaka som vi redan haft, ej heller frakten denna gång. nu ska jag ju dit imorgon så jag lämnar den då. Men kan inte säga att de varit tillmötesgående med detta.....men är man ullareds tokig så glömer man det ock åker dit igen men vi kommer aldrig mer köpa elektronik från dem .
  • FrogLeg

    Jag var där igår och de har aldrig varit så mycket folk någon annan gång när jag varit där. Stod 1½ timma i kö för att komma in och 1½ timma i kö för att komma ut... Himla köande blev de.
    Tyckte de var lite tråkigt bara för att de var så mycket folk man kunde inte komma fram till vissa saker och tänka över vad man skulle köpa hann man inte. Nästa gång åker jag på en vardag innan barnbidrag och lön

  • FrogLeg

    Finns filtar med Hello Kitty oxå för 59.95 kr + extra örngott för 29.95


    CamoMillan skrev 2007-10-29 20:12:43 följande:
    Jippie!! *Gnuggar händerna* Såna ska mina tjejer få i julklapp i så fall! Dom älskar Hello Kitty!
  • FrogLeg

    Ja visst är de roligt Jag kan inte låta bli att köpa allt med Kitty. Köpte både påslakan o örngott o filtar till mina tjejer trots att dom egentligen inte behövde de. Konstaterade när jag stod i kassakön om dom hade Hello Kitty på alla saker dom säljer i Ullared skulle jag bli FATTIG


    CamoMillan skrev 2007-10-29 20:50:43 följande:
    Vad roligt! Då vet jag några julklappar då
  • FrogLeg

    Japp de finns Småland tror jag modellen heter och kostar 249 kr.
    Valde mellan de o pippis hus (269 kr) Blev pippis hus.


    okptr skrev 2007-10-30 18:55:58 följande:
    Nån som vet vad ett Lundby dockskåp kostar (om det finns)??
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4