Inlägg från: Valkyriia |Visa alla inlägg
  • Valkyriia

    Ullaredstråden volym 4

    Jag har varit där i värsta rusningstrafik, dagen efter lön och även om det var lite trist att inte komma fram (framför allt på leksaksavdelningen) och tre vilda ungar och en sambo som inte visste vad som var fram och bak så tyckte jag ändå det var helt okey.. Inte så mkt ändå som jag hade föreställt mig.. (kömässigt!) när det kom till varor.. heerreeejävlar.. Visst hade jag föreställt mig Gekås stort.. men inte SÅÅ stort.. ;P
    Nu e det snart dax att åka dit i gen. Sparar pengar (försöker) och ska dit och inhandla inför vinterlekar och kläder.. :) Har inventerat här hemma så jag vet precis allt som behövs. Har även med måttband och lista med alla barns mått :)
    Tycker lönen kan komma nu så man kan beräkna på hur mkt man kan lägga undan :] Ullared..Snart ses vi igeN! :P

  • Valkyriia

    Jag längtar jag längtar...
    Månaden blir inte alls så bra denna månad som jag vill.. :( Kan inte spara något alls.. :(( men men.. I november så är det jag som gör Ullared

  • Valkyriia

    Nu har jag inte åkt buss dit o så men min syrra åkte tex från skåne (står ej med på listan den orten) och hon betalade 150kr för buss som åkte kl 5 på morgonen och var tillbaka 22 på kvällen, var ju helt klart värt det..
    Hon gjorde ju som så att ringde till busscentralen i den hålan och frågade om det inte gick något mot ullared.. Det gjorde det ju men de annonserade aldrig ut för det blev fullt med folk ändå.. ;P

  • Valkyriia

    Ibland kan det ju komma lappar i brevlådan oxå om att de annordnar bussresor dit (precis som till andra sevärdigheter i sverige ;P)

    Såg nu att miian han före där ;P

  • Valkyriia

    Det har jag oxå lagt märke till.. var där i våras och när man kom hem o kollade på tradera så var deras priser skyhöga där (samma kläder lixom)
    Ett exempel.. Jag köpte en pippi långstrump barnservis med bestick tallrik/djuptallrik och pipmugg för 29kr på Gekås.. På tradera la de ut dem för 119kr.. (Därefter har jag sett flertalet för drygt 99kr men ändå!)
    Likaså barnkläder.
    Exakt samma kläder som jag köpte till dottern..
    Stuprörsjeans och snygg tröja till köpte jag för 39+19
    De låg på Tradera för 179-249kr.. :S

  • Valkyriia

    This is me. När jag var där i våras så var mammautbudet glest. Vad jag har förstått på andra så är det likadant nu..
    Men bastoppar i "helt okey" färger fanns juh.. Och mammabyxor i jeans köpte jag på mig en hel del.. (kostade 89kr styck och var i stretch.. superbra!)
    Annars tycker jag (personlig åsikt) att det mesta av mammakläderna var "tant" kläder.. :/

  • Valkyriia

    Jag ska till Ullared i samband med Barnbidraget denna månad har jag tänkt.. Eller så kanske man ska åka i november när det kommer..
    Tror no 3500 räker till barnkläder, gardiner/lakan, och leksaker?
    Ska köpa till fyra ungar så man får ju passa på att åka ner innan jul.. (Samt att två av barnen fyller år i samband med julen oxå.. :S)

  • Valkyriia

    Villemol: När vi har varit där så har vi skippat sånt.. man kan ju köpa det billigt på ÖB/Rusta o sånt oxå så vi lägger mer fokus på sånt so vi vet är dyrt i vanliga fall.. ;P

  • Valkyriia

    Mikah: (Fint namn förresten, ´det hette min katt ;P)

    Jo det lär väl bli som så.. Kanske ska spara en månad extra och ta två barnbidrag.. Bara för säkerhets skull ;P hehehe..
    Men hade ändå tänkt skippa allt utom det man kom för.. Men det lär ju bli svårt.. ;P

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4