Inlägg från: Mollymajs |Visa alla inlägg
  • Mollymajs

    Ullaredstråden volym 4

    Va på Gekås i fredags o gjorde en massa fynd. Nu ringde svägerskan o undrade va vi önskade till tjejen 1½ år vid jul i julklapp från gekås för hon ska dit på ons o ja har hjärnsläpp på vad ja ska komma på. Vi själva köpte Leksaks shoppingvagnen, mikispis, damsugare, plastmatsett o baksett (lek).

    Nån som kommer ihåg pris på dockvagn eller stor docka ( så lik en babys om möjligt) vet att ja kollad på en med en nappflaska men kan inte komma på pris.

    Nån som har andra ideer på vad ja kan önska henne?

  • Mollymajs

    När vi kom i fredags va vi där när dom öppnade eller 30 min efter. Ett tips är att ta typ shampoon o så först o sen gå till leksakerna, damunderkläder, jackor och hem o hushåll och sen ta herr, barn o damkläderna. Det är lättare o trängas bland kläderna en hyllor med saker.

    När vi kom va det bara o gå in men det hade tydligen varit ö runt 11-12 tiden. Men vi va inne ända till 13.50 då vi kände oss klara med allt o gick ut. Vi har alltid med oss lita mackor o dricka in o äter mat sen när vi gått ut.

    När det är betaldags ta kassorna 1-30 då det är mindre kö. Det sa de i kassorna iallafall nrä ja frågade och vi klev rakt till kassan trots att det va super lång kö längre bort.

  • Mollymajs

    Men dessa tips har säkert redan nån skrivit tidigare men orkar inte läsa

  • Mollymajs

    Så gör vi med om det är för mkt folk. Har aldrig blivit av med nåt vi heller men därimot hade vi fått 2 tröjor i vagnen vi inte lagt dít själva men de plockade vi bort vid kassan.


    Constelacion skrev 2007-11-11 18:46:53 följande:
    Litet tips. (funka för oss..) ställde vagnen på ett ställe, tog en korg och gick och hämta saker sen lämna dem i vagnen igen. funka superbra.. inget togs från våra vagnar i alla fall. den stod på ett å samma ställe hela tiden då vi var där.
  • Mollymajs

    När vi va där i fredags fanns rosa, röda o blå bobbys som kostade 298 om ja inte mins fel.


    Yezzica skrev 2007-11-11 22:20:38 följande:
    Skall ner till ullared den 29/11 längtar såå mykcet...skall köpa massa julkappar till min son. Vi kommer antagligen vara nere vid 10.30 tiden och det är en tors hur tror ni köerna är då nån som varit där på en vardag????Har hört nått om att man kan ställe sin vagn där inne nånstans och ta en stämpel och gå ut och äta. Och gå in igen??? men stämmer det? vart ställer man sin vagn då, kan ju inte finnas nån plats för d.Finns det mycket bra leksaker till barn runt 1år?En kompis var där nere för 3mån sedan och köpte en blå bobby car, finns dom kvar? och isåfall va kostar dom?
  • Mollymajs

    Msåte bara höra vilken åkpåse de är som kostar 149 kr? Vi köpte en som ja trode kosatde 149 men såg nu på kvittot att de nkostade 199, Inte för att det va så farligt men är det fel ska det ju rättas till. Vi köpte en ganska tjock med flecce foder. Det är dragkedja på mitten och i fotändan så man kan öppna den helt så det blir som en sitt filt. Sen är det hål för selen. Fanns i biege och svart av jag kunde se.

  • Mollymajs

    OK den här va ganska tjock så då kosatde den nog 199 som v ibetalade. En likande kosatr runt 600 på babyproffsen så det av ju ändå ett fynd


    Lindisgbg skrev 2007-11-13 11:56:13 följande:
    Mollymajs- Det finns en tunnare utan fleece, tror det är den som kostar 149 kr.
  • Mollymajs

    Ja det finns det..Mamma köpte det ifjol men vet inte priset. Såg de barat nu när vi va där för 3 v sen. De är ljusa o lurviga eller pälsiga ska ja väl säga. Funkar helt klart i pulkan,. Vi har bara hunnit haft de i vagnen som du nog vet Kan tippa på att de kostar mellan 199 o 300.. Men kan ha fel.
    Tjej 83 skrev 2007-11-23 22:24:51 följande:


    finns det fårskinn? sån som man har i pulkan till småbarn??kostar?
  • Mollymajs

    Måste hör om nån vet ang snuttefiltar som är vita med bruna eller svarta hjärtan på om de är från Ullared och va de kostar och ifall de fortfarande finns. Kollade när vi va där men hittade ingen. Svägerskan ska dit på tisdag så tänkte skicka bud i sånt fall.

  • Mollymajs

    Tusen tack. Då sk aja be henne kolla. De väntar själva en bebis så de kommer nog o kolla där ändå Vi har en 1½ åring här som är tokig i ulla snuttarna. Inge duger utom dom och de blir ju så äckliga fort så lika bra o ha ett lager De med hjärtan är ju desutom fina med.


    Constelacion skrev 2007-11-24 15:19:38 följande:
    låg på babyklädsavdelningen, vid "startpaketen" när jag va där den 9;e november. kostade 29 eller 29,5 lr ngt sånt.
  • Mollymajs

    Hade faktiskt tänkt o förja med på tisdag men tror på att det är MASSOR av folk då när dte är löning så ja väntar tills efter jul. Va ju där för 3 v sen men älskar stället så skulle kunna åka 1 g i veckan om vi hade närmre.

  • Mollymajs

    Bobycar har de. Den fanns i både rött, rosa o blått eller så va det svart. Tror den kostade antingen 249 eller 299. Lutar åt det sista. Hade även bobbys för dockor rätt söta.

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4