Inlägg från: Kottten |Visa alla inlägg
  • Kottten

    Ullaredstråden volym 4

    Ska ta med hela min familj o åka den 13. Min stora tjej på 10 år ha inte varit där förut o hon längtar som en tok!!! Någon som vet om det finns kläder till henne? E lite orolig att vi ska komma dit o hon blir jättebesviken över att det knappt finns nåt. Hon drar storlek 140/146 ungefär.

    Hade egentligen inte tänkt åka förrän precis innan jul o inhalnda julklappar men en oväntad liten slant gör att vi kan dra lite tidigare!!! *hurra* O så ska ja ju naturligtvis åka innan jul oxå o ta julklapparna... hehe... tror inte man kan åka för ofta till gekås... eller vad äsger ni??????


    Stolt trebarnsmor till Moa-97, Tova-02 o Melvin-07!!!
  • Kottten

    Hej alla ullaredsfrälsta!

    Ska neråt i december o hansla julklappar som så många andra. *hurra* MEN vet någon om de säljer Playstation 2-konsoller där nere? Vet att de har singstar som jag oxå är ute efter men själva konsollen?


    Stolt trebarnsmor till Moa-97, Tova-02 o Melvin-07!!!
  • Kottten

    de här me köer o december... ja va nere den 29 o förväntade mig lång kö, massa folk o trängsel som bara den men icke! Vi va nere vid halvnio o de kändes som de va vi o 20 till... de e ju iofs stort men ändå. O inte va de särskilt trångt under hela dan!!  Helt super faktiskt!

    Ja hade siktat in mig på en sak o de va robotbodyn till lillkillen för ja fick fel storlek sist men den va slut Gråter. Hittade iofs en jättefin bodysuit till honom så de får bli misnt en sån till när vi ska ner den 11:e.


    Stolt trebarnsmor till Moa-97, Tova-02 o Melvin-07!!!
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4