Inlägg från: kattengustav |Visa alla inlägg
  • kattengustav

    Ullaredstråden volym 4

    Det finns upp till 95E i kupstorlek när jag var där i alla fall. Är inte säker på strl. runt men kupstorleken var E som jag såg då.


    pixxiegirl skrev 2007-10-21 10:38:55 följande:
    Tänkte höra med er proffs hur utbudet är på amningsbh:ar där nere i större storlekar?
  • kattengustav

    Vad kostade Die Hard 4,0 filmen?

    Theos Moster skrev 2007-10-21 19:05:15 följande:


    Hej, det finns bilder från gårdagens resa i mitt galleri, titta gärna in
  • kattengustav

    Dagen innan julafton i år är en söndag och då har dom stängt, men det kanske är samma på lördagen att det inte är så mycket folk.


    Valkyriia skrev 2007-10-22 21:08:56 följande:
    En polare till mej åker alltid där dagarna innan juklafton.. Är knappt något folk o man kan gå som man vill typ.. har funderingar på att göra så här även i år.. :) Ska ner till Skåne dan innan julafton så vi planerar att köra inom för att handla sånna där "sista minuter" presenter :)
  • kattengustav

    Ja, och bara för att lönen kommer en fredag eller torsdag, så brukar folk ta ledigt den dagen för att åka till Ullared och handla.

    April 2008 skrev 2007-10-23 09:26:14 följande:


    även fast det är samma dag som alla från lön? pluss att folk har ju slutat jobben vid 4 och kanske åker dit då?
  • kattengustav

    Dom har upp till E kupa, men jag personligen tycker dom är värdelösa, men det är ju olika vad man tycker.
    Det är den obekvämaste bhn jag köpt där nere. Och en av dem gick sönder när jag provade den här hemma.


    annoo skrev 2007-10-23 22:13:19 följande:
    Såg att det var någon som sa att amningsbh:sarna är bra & då undrar jag har dom stora storlekar där?? Tex till någon som har e-f kupa?? :-/ Nyfiken ska ju dit på lördag och hoppas verkligen man hittar någon amnings-BH Skulle vara ett under hehe.. Sen undrar jag av någon som varit där nyss har sett ifall dom har några halloween kläder & prylar där nu?
  • kattengustav

    Ok, när jag var där hittade jag bara 95E.


    Valkyriia skrev 2007-10-23 22:52:25 följande:
    Jag köpte Fkupa där.. En av de bästa BHar jag någonsin har haft.. Ska köpa på mej ett lagr till om jag hittar nästa gång jag ska dit.. Det var inte många de hade i F, (inte i den storleken som jag skulle ha, mest i storlek 95 och uppåt.. ) Men det fanns!
  • kattengustav

    Jag har två olika overaller.


    Beba2007 skrev 2007-10-24 18:08:40 följande:
    Någon som har foton på vinter overaller för babys från ullared?
  • kattengustav

    Jag köpte en bärbar telefon där ifrån en gång, men den tog inte laddning, men det var inga problem att lämna tillbaka den. Dom sa att dom hade haft problem med dom.
    Men om du ändå ska dit i morgon och dom påstår att den fungerar låt dom visa dig då hur den ska fungera.


    miagab skrev 2007-10-25 10:22:30 följande:
    kattengsuatv:vi köpte babyvakt från gekås, den funkar inte alls, har skickat tillbaka den och de säger att den funkar som den ska och skickade den tillbaka till oss. Står i bruksanviningen att det kan bli rundgång vid (vet ej exakt nu)någon meters avstånd, men vi kan inte ens gå utanför hennes rum då det blir rundgång, och då vaknar hon ju så jag har mailat, ringt och pratat med dem, igentligen får man ej byta den då vi har öppnat förpakningen, (hur skulle vi annars veta att det inte håller vad de lovar ).men till slut nu så får vi lämna tillbaka den men ingen ersättning för all frakt fram och tillbaka som vi redan haft, ej heller frakten denna gång. nu ska jag ju dit imorgon så jag lämnar den då. Men kan inte säga att de varit tillmötesgående med detta.....men är man ullareds tokig så glömer man det ock åker dit igen men vi kommer aldrig mer köpa elektronik från dem .
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4