Jag har kycklingfilè hemma.
Vill ha eran hjälp och tillaga. Vilka ingredienser för att de ska bli gott?
Har ni recept? Ge mig!
Vill ha eran hjälp och tillaga. Vilka ingredienser för att de ska bli gott?
Har ni recept? Ge mig!
sök på ICA
Du ska få mitt alldeles egna recept :D
Värm ugnen till 225 grader
Skär medaljonger, bryn kycklingfilén med ett par skivade vitlöksskivor.
Lägg i botten på en gratängform.
Gör gratängskivor av potatis och lök.
Ta 1 förpackning creme fraiche franska örter och en trea grädde, koka ihop. Salta lite. Ha ev. i mer vitlök.
Varva potatis och lök i gratängformen, ovanpå den brynda kycklingen. Häll på grädden och creme fraichen. In i ugnen i ca 45 minuter, lägg över ost och låt smälta. Börjar det bli för brunt så lägg lite aluminiumfolie ovanpå.
Servera med en grönsallad =).
Om du gillar Ädelost och är sugen på något onyttigt men gott...
Banka filerna platta, lägg på ädelsot efter tycke. salt och peppar. Rulla ihop filerna och ta sedan bacon runt så att den hålls ihop. Lägg i ugnsfast form 200grader tills kycklingen är klar (vit helt igenom)
Servera med Mangoraja, sallad och ris. Väldigt onyttigt men sjukt gott!
Kycklingfilé på krämig purjolöksbädd
1 purjolök
150 g bacon
1 dl vitt vin
2 dl mellangrädde
500 g kycklingfilé
3/4 dl riven ost, svartpeppar och lite chili
Skiva purjolöken och strimla baconen och låt mjukna tillsammans i
en panna. Tillsätt vinet, grädden och lite peppar. Häll blandningen över kycklingen (i eldfast form), toppa med osten och ugnsbaka i 225 grader i 20 min. Servera med
ris och en fräsch sallad.
Vad hungrig jag blev......
Blev inget av nåt recept.
Köpte kantarellsås. Stekte fileèrna sen blandade jag i såsen. Kokade pasta till. Sååå jävla gott.
www.tasteline.com/default.ns&intChannelID=&lngRID=8125&tlfo=0
Till nästa gång. Jättegott och jättelätt. Snabbt går det också
Här kommer ett gäng...
KYCKLINGPANNA MED SHITAAKESVAMP :
kryddburken.wordpress.com/2007/06/14/kyckling.../
GRÄDDIG KYCKLINGGRYTA :
kryddburken.wordpress.com/2007/04/20/graddig-.../
YOGHURTKRYDDAD FOLIÉKYCKLING :
kryddburken.wordpress.com/2007/06/13/foliepak.../
THAIKYCKLING MED SÖTSUR SÅS :
kryddburken.wordpress.com/2007/05/24/thaikyck.../
ÖRTKRYDDAD KYCKLING I STEKPANNA :
kryddburken.wordpress.com/2007/05/16/ortkrydd.../
CHICKEN NUGGETS :
kryddburken.wordpress.com/2007/05/12/chicken-.../
KYCKLINGSALLAD :
kryddburken.wordpress.com/2007/05/01/kyckling.../
MARINERAD GRILLAD KYCKLING :
kryddburken.wordpress.com/2007/04/30/klycklin.../
KYCKLINGWOK MED ÄGGNUDLAR :
kryddburken.wordpress.com/2007/04/13/kyckling.../
KINESISKT KYCKLINGGRYTA MED CASHEWNÖTTER:
kryddburken.wordpress.com/2007/03/15/kinesisk.../
Godmorgon vill jag först säga.
Min gubbe han gjorde kycklingfile förra veckan och det var en av det godaste och saftigaste jag har smakat.
Han tog bacon och lindade runt kycklingen, tog 4st asså tog bort 2 och 2 backon och lindade 2 såna runt kycklingfilen sen grillade han dom, men man kan även göra det i ugnen. det blev supergott, men på grillet hade han även grillolja fast i ugnen vet jag ej om man behöver det, men det var supergott :)
Baconen gör att klycklingen inte blir så torr
Sen brukar jag även ta och steka kyckling file i små bitar, steker det, häller över i en kastrull och sen brukar jag hälla över någon uncleben sås, jag brukar ta oriental chili, men det finns mååånga andra smaker med.
Sen när jag hält i såsen då brukar jag fylla burken med mjölk, ca halva burken för då får man med allt och det blir mer och det blir inte så tjockt :) och till det brukar jag ha ris...
Sök på Arla. Medelhavs kycklingen där är super god!