0 Följare 0 Följer

Julienne

Förälder

Hej! Nov-04

Hittade hit efter att surfat på Bröllopstorget i över ett år. Jag och min sambo gifte oss i somras i trädgården med underbart väder! Vi har varit tillsammans i tio år.
Är mamma till Julia som nu nästan är fyra år. Julia föddes med läpp och käk spalt och föddes dessutom två månader för tidigt. Första året var jobbigt då vi först fick ligga på prematuravdelningen och sen när hon var tillräckligt stor för narkos - på Akademiska i Uppsala för läpp operationen.
Turligt nog har de andra åren flutit förbi utan större problem. Vi har hittat ett hus (som vi hyr)som vi stormtrivs i ute på landet. Julia har, trots varningar från BVC om att förtidigt födda oftast är sjuka och mindre, vuxit till sig och gått om många av sina lekkamrater och det i friskt tillstånd.

Mars -08
Dottern har hunnit bli sju år. Just nu letar vi febrilt efter hus alternativt tittar på att bygga nytt. Vi inser att när Julia nu blivit så stor, är hon väldigt låst av att bo på landet. Så vi söker oss nu närmare samhället för att göra det lättare för henne.

Mars -09
Vi har äntligen hittat ett hus och har i dagarna flyttat. Jag är helt öm i kroppen efter allt lyftande och kånkande uppför trappor och sen nerför igen. Nu sprudlar idé maskinen och vi har redan rivit tapeter i vardagsrummet!

Aug -14
Förra veckan firade vi 10-årig bröllopsdag! Dvs 20 år tillsammans. Insåg i huset att vi inte trivdes i samhälle och har nu flyttat ut på landet igen i en fin hyresrätt. Fröken Julia börjar nu högstadiet och har blivit 13 år. Familjen har utökats med en blandrastik som blivit vårt allt!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.