Vad kan man göra av fransyska från älg?
Tjena!
Nu har jag fått massor av älgkött men jag vet inte riktigt vad man gör utav alla de olika delarna, som fransyska. Vad brukar man göra med de?
Tjena!
Nu har jag fått massor av älgkött men jag vet inte riktigt vad man gör utav alla de olika delarna, som fransyska. Vad brukar man göra med de?
Gör en god gryta, eller varför inte klassikern tjälknöl?
Jag gör porterstek av fransyska.
vissa köttdelar är ju som till för grytor å så, men är denhär biten "finare" eller är de sån man gör grytor på?
tjälaknöl är gott...
Fransyskan kan vara lite seg så den blir bäst om man tillagar den länge typ helsteka den eller låta den puttra på länge som grytbitar. Det går säkert bra att göra rostbiff å den också men det blir nog skosula om man skivar den och grillar.
Man kan väl göra kalops av älgstek.Tror att de blir gott eller har jag fel.
Kort sagt; du kan göra allt av en fransyska Det är det som är det fina med köttet
Okej vad bra, jag får skriva upp de så jag inte glömmer till nästa år
kollade efter portersteks recept eftersom jag inte visste vad det var, men de verkar ju huuur gott som helst! ska nog göra de i helgen. Tack så mkt för eran hjälp!