Inlägg från: Malin med Tim |Visa alla inlägg
  • Malin med Tim

    Updatering från en gravid pingla:
    * Är i vecka 20 / 5:e månaden! Känner mig inte ens gravid! Snacka om skillnad sen sist!
    * UL på torsdag, vi ska tjuvkika om det går
    * Har inte bestämt mig för ks eller vanlig förlossning
    * Bebis sparkar hela dagarna långt ner i magen, känns utanpå.

    Tim:
    * T vå år och 2½ månad
    * 89 lång och väger nog massor, i somras runt 13kg
    * Älskar att spela fotboll och är duktig på det!
    * Skriker gärna Mamma MAmma MAMma MAMMA, hela dagarna för att få sin uppmärksamhet.
    * Älskar filmen Valiant (?) som är för större barn, handlar om en massa fåglar.
    * Sover fortfarande INTE hela nätterna
    * Är ofta glad och gullig, men gråter lätt

    Läser gärna fler uppdateringar! * Skickar in lite mutor: trädlöst nätverk, bärbar dator, åtta armar, sovande barn, stillasittande barn, gravidbaciller, tester, kakor, drinkor mm* Hoppas att ni hittar hit bara!*


  • Malin med Tim

    Var på UL idag, visade sig att jag hade en Myom (muskelknut) i livmodern som måste kollas upp, inget farligt men den kan växa sig stor under graviditeten och då ligga i vägen för förlossningen. Sen visade det sig att bebisen hade en mindre "plexuscysta" i huvudet som enligt läkaren inte var något farligt, sannolikheten att det skulle vara fel var 1 på typ 300 miljoner så han tyckte att vi skulle ha himla otur om det var något. Båda ska kollas upp igen den 19 december. Känner mig dock lugn, hade det varit illa hade han säkert ropat in en till läkare osv... Blev flyttad till den 3 mars så nu är jag i vecka 21! Vet även vad det är för kön, vill dock inte gå ut med det ännu så om någon är nyfiken får ni inboxa mig. Kommer säkert avslöja det framöver!

    INBJUDAN: Den 10 november klockan tolv ska jag ha Blingo-party hemma hos mig. BlAlla som vill och kan är välkomna! Med eller utan barn. Mer info senare och för de som kommer! Jag har inte sett deras vinterkollektion ännu men handlade själv från deras vårkollektion och är nöjd, det är ekologiska färgglada kläder! Se mer på www.blingo.se


  • Malin med Tim
    Axa skrev 2007-10-26 11:29:44 följande:
    Malin:Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk på dig som ska köpa en Bugaboo... Ville ju egentligen ha en sådan när vi köpte vagn för 1 1/2 år sedan, men priset avskräckte ... Vagnen vi har nu är iofs också helt OK (Teutonia Fun), men det är synd att framhjulen inte har någon fjädring alls (det har ju Bugaboons framhjul)...
    Jag ville ju ha en BB när jag väntade Tim också men istället hattade jag runt med en massa andra billigare vagnar, nu har jag bestämt mig för lite lyx i vardagen Dessutom är andrahandsvärdet så pass högt att det ändå lönar sig!
  • Malin med Tim
    levalivet skrev 2007-12-05 20:29:11 följande:
    TjenixenJag har BF om drygt 3 veckor, känns helt overkligt. Har faktiskt inte tid att föda barn ännu, har alltför mkt på gång både hemma och på jobbet, så det får INTE hända ngt ännu! Ska jobba en vecka till, sen ska jag ta itu med det andra... Har inte packat väskan ännu, men det ska man väl göra snart. På nåt sätt tror jag att jag ska gå över bara för att jag gjorde det sist, men det är ju inga garantier! Eftersom BF är så olägligt som 28:e, så får den gärna vänta lite med att titta ut... Någon som har tips på hur man får den att stanna där inne?
    Tim verkade förtjsut i all jordgubbskräm som jag proppade i mig den sista tiden, för han ville ju inte komma ut! Kanske din lille stannar kvar om du bjusar på något gott... lussebullar?

    Jag bjuder på en bild på magen från igår, 27+2, finns i galleriet.
  • Malin med Tim

    LL: Jag vet inte om den är större eller mindre, SF måttet skiljde sig i cm men jag tycker inte att man kan jämför sf mått, har olika BM dessutom så... tycker dock att den känns annourlunda... Det börjar inte lika långt ner som sist.


  • Malin med Tim
    Axa skrev 2007-12-12 20:41:48 följande:
    Malin:Jättefin mage !!önska:Håller med alla andra om att det känns som att tiden har gått jättefort !! Hoppas att Malins trevliga frossartips hjälper och att bebisen stannar kvar i magen ett tag till om det är det du vill... Nettan:Trist ...
    Hej Axa!

    Tack! Spanande du in vagnen också Igår fyndade jag en sk sommarsufflet för 200kr, helt ny! Alltid kul att shoppa på rea!

    Trevlig Lucia alla!
Svar på tråden Höstcafe för vilsekomna USDP 2007