• enbacken

    Frågor Ang Photoshop del 5

    Här kommer en bild som jag gjort själv. Allt är gjort av mig alltså ingen morphing.


    Men jag tycker att något är fel med bilden ändå därför vill jag ha kritik för att bli bättre men var lite snälla och förklara hur jag ska göra i stället alltså inte bara vad som är fel
    Skickar med orginalet också.
  • enbacken
    Pormoicheia skrev 2007-10-12 21:53:08 följande:
    Hur lyfter man ögon??
    jag brukar använda edit-transform-warp och testa mig fram. Det som blir ändrat som inte ska det tar ja bort med history brush. först måste man markera ögat och det runt om som man vill förändra. hoppas du förstod, jag är lite trött så mina förklaringar kan nog vara lite luddiga
  • enbacken

    Så som de gör på bilder i tidningar mm när man inte vill visa vem det är. När det blir helt pixligt eller hur man ska förklara.

  • enbacken
    kanske genom att markera det som ska förminskas och sedan imagesize eller?
    nej glöm det, jag kanske ska överlåta till skorpionen istället
  • enbacken

    det blev en wacom bamboo. Jag använder det i photoshop men fick med artrage 2. Det som är svårt är att styra och att använda hela brädan. Jag vill flytta upp som man gör med musen. Jag får skaffa handledsstöd också tror det blir lättare då. Det är svårt att arbeta längst ner på brädan tycker jag. Jag försöker använda den så mycket som möjligt nu till allt för att lära mig.

  • enbacken

    Hoppas det Det är ändå skönt att slippa sitta med musen hela tiden. Jag har jobbat en hel del hemifrån nu och gjort bilder till reklamblad och det har börjat göra ont i handleden efter 8 timmar med musen. 

  • enbacken

    Jagä har en fråga ang ritbrädan. Går det att ställa in den på någe vis i photoshop för jag tycker det blir så tunna streck när jag målar om jag inte trycker hårt. Jag skulle vilja ha som med musen att det är den storleken som ringen visar när man ritar löst. 

  • enbacken
    skorpionen80 skrev 2007-10-29 15:12:33 följande:
    Edit - Preferences - PerformanceVet inte om det finns någon max-gräns, men det är bara till att prova =)
    Hur funkar det i cs3
  • enbacken

    Har inte preferences, så det kanske inte funkar då. 


    Jag börjar totalt ledsna på mac, varför används de så mycket inom foto när programmen är tänkta till pc.
Svar på tråden Frågor Ang Photoshop del 5