Inlägg från: PetitLamm2 |Visa alla inlägg
  • PetitLamm2

    Vad göra mot EXTREMT håravfall?

    Ballu skrev 2019-12-28 17:34:14 följande:

    På youtube är det många som använder laserhjälmar. De säger att det funkar. Men då måste allt annat vara uteslutet först, som tex sköldkörteln osv.


    Fast laser är total BS tyvärr. Och de kliniska studierna som utförts har väl vart på män med sk male pattern baldness. Och ingen har fått nån slags substantiell hårväxt utan det har typ gått från tunt till liiiiite mindre tunt. Dvs fortfarande väldigt skallig. Dvs, inte värt de dyra pengarna eller den tid man måste spendera. 
  • PetitLamm2
    Ballu skrev 2020-02-18 23:33:27 följande:
    Vadå det finns studier på ncbi på att det funkar. Det handlar om 10 min 3 ggr i veckan och kanngöras hemma

    Kostar ett par tusenlappar
    Som jag skrev, den återväxt testpersonerna (vissa, inte alla) fick var minimal och definitivt inte värt pengarna eller tiden man spenderar på detta. Tyvärr. Men för somliga tunnhåriga så kanske det kan kännas bra ändå med ett hårstrå extra. 

    Det enda effektiva fortfarande för skallighet är Minoxidil. Men inte ens det är något att hänga i julgranen heller. 
  • PetitLamm2
    Mellow44 skrev 2020-03-30 09:14:38 följande:

    Testa en produkt som heter GHK-CU det är en koppar peptid som kan få tappat hår att återväxt igen det finns på antiagebutiken.com

    All lycka åt dig!


    Jag vill inte låta som pessimistiska Petra här men om en hårsäck inte vart aktiv på ca 3 år så dör den, dvs den krymper och kan aldrig mer producera hår igen. Den kan inte göras aktiv igen. Så spendera inte tid och pengar på nåt som är fysiologiskt omöjligt. 
Svar på tråden Vad göra mot EXTREMT håravfall?