• Snäckan6

    Fråga angående Toast skagen...

    Ska ha återträff med en gammal klass imorgon och har tänkt göra Toast skagen som förrätt.

    Undrar hur lång tid innan man kan rosta brödet?

    Om man gör röran på förmiddagen kan man blanda i räkorna eller bör man vänta med detta till senare under dagen (festen är kl. 18.00)?

  • Svar på tråden Fråga angående Toast skagen...
  • Kajee

    Allt med fisk och skaldjur ska helst stå så lite tid som möjligt. Rostar du bröden för tidigt så riskerar du att det blir för hårt. Men det viktigaste är att du inte lägger på röran på brödet förrän i sista minuten.


    ?I, not events, have the power to make me happy or unhappy!
  • jeikei

    röran kan du göra på förmiddagen.. men fort in i kylen så de inte frodas bakterier...
    brödet precis i anslutning annars blir de segt och hårt... o lägg inte på röran förens precis innan servering heller då det blir geggigt och segt då med...
    Lycka till

  • Snäckan6

    Tack så mycket för era svar!

Svar på tråden Fråga angående Toast skagen...