• mal

    Värma frysta hembakta bullar

    Hur lång tid tar det om jag vill ha dem nybaktvarma och hur varmt ska det vara?

  • Svar på tråden Värma frysta hembakta bullar
  • Champagne

    Jag brukar sätta mina på 50 grader i ugnen (på gallret). Sen känner jag efter, när de är genomtinade

  • Champagne

    Inte så lång tid.. kanske *tänker* 10-15 minuter?

  • mal

    ebben: Brukar bli godare i ugnen.

    Grand Chu: Ok tack! Mina gäster kommer om ca 25 min så då vet jag när de ska in i ugnen

  • Champagne

    Låt hellre gästerna vänta på bullarna än tvärtom Det är helt underbart att ta ut dom rykande varma (nåja, inte rykande ) från ugnen och servera direkt.

  • timberhochmandie

    Jag kör på mammas variant. Om man ställer in ugnen på 100 grader och samtidigt sätter in bullarna så är de lagom när ugnen är uppe i 100.

  • ebben

    dumheter ,de blir absolut lika goda att micra!

  • miss Y

    fast man får vara försiktig i micron så det inte blir för länge, det går snabbare än vad man tror och bättre att ta låg temperatur.

    tycker gästerna ska komma innan du är klar med bullarna, folk brukar komma senare än vad det är tänkt och det är så härligt med "nygräddade" bullisar

  • Champagne

    Ett tips om ni har vedkamin; sätt bullarna på kaminen och låt dem tinas där. De blir precis som nybakta!

Svar på tråden Värma frysta hembakta bullar