Inlägg från: Snart fyra |Visa alla inlägg
  • Snart fyra

    Xtravagansa

    Hej!Vilken fin sida du har gjort Annika L, det är ju jättebra att vi har allt samlat på en sida.
    Tänkte jag kunde presentera mig lite, det få ni andra också gärna göra om ni vill!!

    Heter Linda o bor i Varberg .31 år gift och har 2 barn en 3,5 åring o en 6 månaders bebis.
    När jag inte är mammaledig arbetar jag på ett hotell här i stan.
    Hoppas att jag uppfattas som en glad o trevlig människa. Nä nu tycker jag nästan att det börjar låta som en kontaktannons, men men , nu vet ni lite om mig!!!
    Ha en trevlig kväll!!!
    Har föresten bokat in mig på mitt första träningspass imorgon på gymet, har tänkt o testa bodybalance,någon här som provat det???

  • Snart fyra

    Hej! Bekännelser ur mitt liv: Idag har jag ätit två nä nu ljuger jag, tre ostsmörgåsar o en korv med bröd!!!

    Inte bra men gjort är gjort. Men mitt stora problem är att behärska mig. Jag vet faktiskt inte varför jag tog den första mackan men när den var uppäten så kändes det som om att jag förstört allt o då kunde jag lika väl ta de andra två o toppa med korven,man e ju inte klok!!!Åkte iallafall iväg o tränade efteråt.
    Men men , imorgon vaknar man ju upp som en xtravaganza så då är det bara att ta nya tag!!

    Målbilden hade vi till läxa förra gången o den var faktiskt riktigt rolig att göra,hänger föresten på kylskåpet men glömde kolla på den idag!

    Ha det gott i stugorna där ute!

  • Snart fyra

    Hej, har haft en bedrövlig helg med matfrossa men jag säger som Annika, nu får vi försöka sluta med fusket. Känner mig inte alls sugen på att väga mig i veckan har säkert gått upp men nu så är det skärpning som gäller!!

  • Snart fyra

    Hej allihop. Ny vecka o ny tag. Är precis hemkommen från ett core pass o ett body balance pass. Det sistnämda var inte planerat men träffade en jag kände på gymet som tyckte jag skulle hänga med på det också, o ja varför inte!
    Frågan är väl bara om jag kan röra mig imorgon pga. träningsvärken.
    Ska på möte imorgon o ska då prata med min konsulent angående vikten. Jag är en vågoman,kan väga mig 5 ggr om dagen o det är ju egentligen löjligt. Nu har jag inte gått ner någonting denna veckan , säkert pga. mitt fusk men även för att jag har mens(går nästan alltid upp två kilo då)
    I vilket fall så blir jag helt nedslagen när jag tycker att viktminskningen gått för sakta. Så nu ska vågen ner i källaren o måttbandet fram. Har minskat 9 cm i midjan så visst blir man mindre. Tänker inte väga mig innan om fyra veckor nästa gång o mer gå på måttbandet o den härliga känsla jag faktiskt har nu när jag börjat träna o blir smalare.
    Så är livet här i Varberg idag!! Ha det gott tjejer, vi hörs!

  • Snart fyra

    Hallå tjejer!!!!

    En liten uppdatering ifrån västkusten. Allt tickar på i bra takt. Har precis varit på möte nu, och nu har jag gått ner 10,5kg(finns det någon vänlig själ som kan lägga in det).
    Känns som om man kommit en bra bit på väg iallafall.Hade inte tänkt o väga mig idag egentligen men kunde inte låt bli.

    Tycker xtravaganza är ett bra viktminskningsprogram men den mentala träningen är svår,jag kan inte slappna av .Tänker på annat,satt o tänkte på hamburgare idag tex. Med handen på hjärtat lyssnar ni varje dag o tycker ni att det är lättare att slappna av efter ett antal ggr?

    Träningsmässigt så försöker jag träna 4ggr. i veckan lite varierade saker. Var på box i söndags o kan nog säga aldrig mer!
    Blev helt yr o helt illamående, huvudet bultade....Nä, det var inget för mig.

    En liten fråga ni som har varit med lite längre, har ni haft någon typ av menstrationsrubbning typ försenad mens eller utebliven. Trodde att jag fick den när jag skulle pga. sån fruktansvärd pms, men det var det enda så nu undrar jag var den är, o gravid det är jag inte!!!

    Ha det gott!!!

  • Snart fyra

    Godmorgon!
    Hoppas ni har det bra i stugorna. Jag är lycklig har fått mens men den var 11 dagar försenad. Blev lite nojig att jag var gravid fastän testet visade negativt, känns lite tidigt att bli gravid igen då min bebis bara är ett halv år.

    Bead: vad är det för ketonstickor du testar med, vad heter de o vad är de köpta?

    O sen en annan fråga som inte alls hör till xtravaganza, området Haga i Göteborg påstår folk är så mysigt, ni som vet, är det det?
    Själv så tar jag tåget upp till Göteborg ibland går på femman o åker hem igen? Kanske har missat en del!

    Ha det gott o träna på!

  • Snart fyra

    Hallå!
    Sitter man här med en ordentlig förkyling, hallå var är mitt imunförsvar... efterlyses! Bara till att avboka de pass jag anmält mig till ett par dar framöver...

    Har varit arg o hungrig i helgen, längtar efter krispig sallad, smak av kryddor , och mjukt bröd,ja jag verkar vara den som är mest matfixerad här inne.

    Jag tycker omgivningen runt omkring är ganska okej. Har dock inte berättat det för alla men visst sen finns de dem där som redan har en åsikt om mitt sätt att gå ner i vikt. Det jag tycker är värre är dem som tycker det är så himla syn om mig för att jag inte får äta, som tittar på en med " dåligt samvete blick" när de sätter tänderna i en bulle o nästan ursäktar sig!!!! De personerna har jag svårt för!!!!

    Har bokat tid på Hagabadet nu för mig o min man i december. Ska göra någon duobehandling, morsan ska vara barmnvakt o så ska vi shoppa julklappar o mysa. Hoppas verkligen det blir trevligt käns som om man faktiskt är värd lite lyx nu!!

    Ha det gott o njut utav att det är söndag!!!/LINDA

  • Snart fyra

    Hallå allihop! Några kilo mindre nu 80,4kg total viktminskning 12,1kg. Någon vänlig själ som lägger in det?

Svar på tråden Xtravagansa