Inlägg från: Im Fabulous |Visa alla inlägg
  • Im Fabulous

    Stureplansprofilerna............

    el skåpet skrev 2007-10-19 10:43:25 följande:


    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:39:44 följande:men är det inte vanligt att en tjej blir öm i fittan vid sex? är hon inte ordentligt blöt så är det vad jag vet i princip omöjligt och ha sex om man inte är superförsiktig om hon inte skall få lite känningar efteråt.denna tjej hade 1,49 i promille fem timmar efter, vid sexet har det förmodligen varit en bra bit över 2 promille vilket är väldigt högt. Jag tror inte hon känt speciellt mycket alls för när man är så full så kan man trilla och slå sig rejält, man känner det inte.Jag tror aldrig jag själv varit över 1,5, redan vid 1 promille så slöddrar jag rejält
    Tror du seriöst att en kvinna väljer att genomgå en rad smärtsamma och kränkande undersökningar i både vagina och anus, få varenda cm på kroppen fotograferad NAKEN och sedan genomgå en rad utfrågningar rörande hennes privatliv, person och även våldtäkten, för att få uppmärksamhet?

    Det har absolut ingen betydelse hur påverkad tjejen var. Hon blev grovt våldtagen, och det behöver man inte vara nykter för att bli. Fy fan!
  • Im Fabulous

    el skåpet skrev 2007-10-19 11:02:07 följande:


    Anonym (sara) skrev 2007-10-19 10:58:48 följande:för att det är skador du kan få vid vilket samlag som helst
    Blåmärken över hela kroppen, blödande sår ur vagina och anus? Det får inte jag vid samlag, hur "okåt" jag än är.

    Dessa män tryckte ned henne med huvudet i kudden samtidigt som dom höll fast henne. Hur skulle hon kunna göra motstånd och hur väl tror ni att hennes protester hördes?

    Det är ju helt absurt att man ens betvivlar hennes historia.
  • Im Fabulous
    jennypennypannkaka skrev 2007-10-19 11:06:23 följande:
    En kvinna som frivilligt går med två killar med ett sådant rykte, varav den ena tidigare blivit åtalad för våldtäkt och inleder en sexakt med dem....Ja, då vetifan om hon inte kan vara kapabel till lite vad som helst
    Det har för i helvete ingen betydelse. Hon kan gå runt på stan naken med "Hora" intattuerat i pannan, det är fortfarande ingen som har rätt att våldta henne.

    Du antyder att hon förtjänade detta. Varför? För att hon levde ut sina sexuella fantasier?
  • Im Fabulous

    el skåpet skrev 2007-10-19 11:11:08 följande:


    Im Fabulous skrev 2007-10-19 11:09:22 följande:Nej det är du som väljer och tro på henne när du säger att hon blivit våldtagen. Tänk om hon ljuger?
    Jag har väldigt svårt att tro att en kvinna väljer att gå igenom den långa och kränkande procedur det innebär att anmäla någon för våldtäckt. Som jag skrev tidigare, att behöva genomgå smärtsamma undersökningar i vagina och anus, samt att behöva bli fotograferad naken över precis hela kroppen, att behöva berätta om sitt sexliv, privatliv osv är inget man gör "bara för att"...
  • Im Fabulous

    el skåpet skrev 2007-10-19 11:12:49 följande:


    annbom skrev 2007-10-19 11:10:16 följande:
    Hade en läkare undersökt henne tidigare så hade läkaren säkert hittat skador då med. Det är liksom skillnad på vad en vanlig uppfattar jämfört med vad en läkare ser.Spelar någon fotboll och får lite tacklingar mm så uppfattar den sig inte som skadad men skulle en läkare gå igenom kroppen så skulle läkaren hitta massor av blåmesyrer.
    Du jämför blåmärken med söndertrasade slemhinnor i vagina?
Svar på tråden Stureplansprofilerna............