• sunshine03

    Varför klä sin pojk i tjejkläder????

    jag har inte läst alla svar..

    Men jag tycker att tjejer kan ha blått och grönt,,, bilar el döskallar.....och att killar kan ha rosa och lila kläder (med kanske "tjej" bilder)

    MEN i det som TS skriver så var det så extremt tycker jag,,alltså rosa slingor i hår,, och massa glitter.. klart man tror det är en tjej..

    Sen ifall jag hade haft en son så skulle jag aldrig klä honom i klänning el kjol..

    Sen tycker jag att det är tråkigt att det inte finns tjejkläder med ex byggare bob på,, min tjej tycker om han,, hon har en del kläder men dom är så extremt killiga..Det finns tom en tjej i byggare bob men hon finns inte på nått klädesplagg..

    Jag tycker som sagt man kan använda alla färger på båda könen.. men lite vettigt iaf..

    Folk har trott att min dotter är en kille BARA pga av att jag hade en mörkblå vagn,,( men hon hade rosa tröja och ljusblå solhatt ´med blommar den dagen..)

    Jag vill iaf inte att folk ska tro att min dotter är en kille..

  • sunshine03
    Polgara skrev 2007-10-25 15:28:20 följande:
    [citat]
    sunshine03: Men köp det då om hon gillar byggare bob. Hur svårt är det ?Visst du får gå på pojkavdelningen men det finns ju s a s.

    Jag har byggare bob kläder till min dotter,, det är bara så tråkigt att han inte finns med lite mer klara färger el på klänning/kjol... (Fast jag hittade faktiskt en röd tröja)

    Min dotter har väldigt lite hår,, har haft från början så det kan nog lätt se ut som en kille... först nu har hon börjat få lite längre hår..hon kan inte ens ha flätor,, hon vill så gärna ha det (som pippi)och då tycker jag det är tråkigt när man jämför andra 4-åringar som har hår längre en axlarna..min dotters hår når axlarna nu.. (och jag har aldrig klippt mycket bara toppat varje gång.. )

    och jag tycker det är tråkigt när nån tror att hon är en kille....
Svar på tråden Varför klä sin pojk i tjejkläder????