Hur göra pizza sallad
Skulle vilja ha recept på Pizza sallad, äkta pizzeria sallad alltså.
Tack för hjälpen
Skulle vilja ha recept på Pizza sallad, äkta pizzeria sallad alltså.
Tack för hjälpen
1 del ättika
3 delar vatten (ca)
svartpeppar, salt, olja (om man vill) och gärna lite socker (fusksocker går oxå bra)
Vi brukar ha lite oregano oxå...
Det viktigaste för att få den att smaka riktig pizzasallad är att använda ättika och inte vinäger.
puffar
någon annan?
bra tråd! jag får aldrig den som pizzerians. ska prova ättika som en skrev
jag har hört någonstans att man ska koka vitkålen innan..är det nån som vet om d stämmer??
Ska prova detta recept...pizzasallad är ju så smarrigt ju
har också hört en variant om kokning men att man ska hälla kokande vatten över den rivna kålen. Det har jag provat men inte 17 smakar det pizzeriapizzasallad för det.......... ska prova med ättika nästagång!
Jag gör en med riven vitkål, mycket salt, olja och mycket vinäger. Kramar den sedan med händerna för att då den mjuk.
riven kål, vatten,salt,olja, ättika ,socker och grovkornig svartpeppar. sen ska man jobba med händerna ett bra tag så allt blandas väl. Låt stå ett tag så smaken hinner gå in.
Jag finstrimlar kålen och kramar den länge och väl med salt och ättika. LÄNGE, tills den är så mjuk du vill ha den. Häll av vätskan och tillsätt olja och grovmalen svartpeppar efter tycke och smak. Sist en liten nypa socker. Blanda ordentligt och låt dra minst 30 minuter, den blir bara godare nästa dag.