• Pinklady

    Vi som använder Gonal-F

    jag har kl 8 så då är jag före dig..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    jo för mig är det dag 14 vul så jag får se om jag får ta ovitirellen.. det dumma är att vi ska upp till min familj i jönköping den helgen så vi måste sexa till det hemma hos någon. Uuuhh vill ju inte det . but a man got to do what a man got to do är det inte så man säger

    grattis mikkat till twinsen, dubbel lycka du kommer klara det galant och bli världens bästa tvilling mamma.

    hallonbusken hoppas uvi ger sig snart så du kan glädjas åt lille pyret där inne.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    nej inte så roligt att ha sex borta eller jo får nog göra det till något hemligt tyst så där man gjorde när man var 16.. scch scch som det var då.. var rätt så trevligt kan jag minnas

    minns tebax typ då man hade sex då hemma som yngre.. typ ett move och tyst hörde du något?? nej fortsätt , scch knakade det?? nej då det är lugnt.. hi hi vad man var tokig som ung.. klart de visste man jorde det men man var så dum som yngre så man trodde ingen visste förutom kompisarna som man pratade med det om.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja måste ju se det positivt..

    mikkat klart vi tror på dig .. det kommer bli toppen.

    jumjum jo fjortis var ju ett tag sedan man kände sig som..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    rökning tar ju tid.. när min sambo lämnade prover efter ett år efter han slutade snusa så vart det bättre än året innan .. och det trodde de att det berodde på det .  .


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    monchichi jag är med i en trår för både gonal och puregon.. så du får gärna hoppa in här med..

    mikkat sexet är nu till helgen inte denna..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    monchihi de säger ju att blåsorna ska va mellan 18-22 vid äl så det lät ju jätte bra.. sista förösket hade jag en på 23 så då fick ja ta ovitirellen.

    jag är på 4 försöket nu.. de två första försöken misslyckades totalt och inga blåsor vart resultatet. men sist så funkade det så jag hoppas det blir bra med denna omgången..  


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    figo en väns nän till mig fick neg på läkarens tester enda fram tills månad 5 då äntligen fick hon lämna blod prov som visade pos.. så tycker du ska ta kontakt med en anna läkare eller begärna blodprov, för han kan ju inte säga på vul att ja det ser toppen ut och sen med det grav test att nej tyvärr du är inte gravid.. miffo läkare tycker jag det låter som..


    ~~~~ Touche ~~~~
Svar på tråden Vi som använder Gonal-F