• figo82

    Vi som använder Gonal-F

    Var hos doktorn igår och jag hade flera ägg som vuxit fram men ett som var 11-12mm. Så det verkar funka denna gång också så nu väntar jag på en ny läkartid som är på torsdag!
    Men läkaren sa att det finns en risk för att fler växer fram och det är ju inte så bra...

  • figo82

    Jag undrar också hur det gått för Emjah..har tänkt på henne under julledigheten.

  • figo82

    Idag ska jag till läkaren och är så nervös för att ägget antingen tillbakavisats eller för att det är för många ägg...hade t.o.m. mardrömmar om gynekologer i natt!

    Saknar att kunna gå på kvällarna och läsa på FL. Eftersom vi flyttade alldeles innan jul så har det krånglat med bredbandet, dvs. Telia glömde bort oss.
    Därför får jag passa på att läsa under mina raster på jobbet!

  • figo82

    Jättefint Gokoglan!

    Igår var jag hos läkaren och nu hade jag ett ägg som var 15mm men han tyckte att det växte sakta så han ökade dosen eftersom det inte fanns någon risk för att fler ägg skulle växa. Så nu tar jag 50ie varje dag. Och väntar på att få positivt utslag på Äl-test för att ta min Ovitrelle, vilket jag hoppas blir snart. Är ganska less på mensvärken som hållt i sig sedan dag tre med sprutorna. Är nu på dag 14...

  • figo82

    Pinklady är rätt ute. När jag får positivt på ÄL-testet så vet jag att kroppen börjat producera hormonet som ska få äggblåsan att brista men eftersom jag har Pco-s så är det inte säkert att det brister trots detta så därför ska jag ta Ovitrellen för att vara mer säker på att jag verkligen får ägglossning.

  • figo82

    God eftermiddag tjejer!

    Här väntar jag på ett positivt resultat på Äl-testet men än så länge är det negativt. Börjar bli lite orolig eftersom läkaren trodde att det skulle bli på lördag eller söndag...
    Nåväl, om det inte gett utslag imorgon så får jag boka en "akuttid" och kolla upp det imorgon. Blir tyvärr med en annan läkare eftersom min inte är i Kiruna mer än 1 vecka per månad.

  • figo82

    I går kväll så fick jag utslag på Äl-testet och tog min Ovitrelle! jippi! Nu börjar en lång väntan återigen...

  • figo82

    Tackar , tackar. Ja, nu gäller det att ni håller tummarna extra hårt för mig och Pink!

    Ja, precis som ni gissat så har vi verkligen legat i och rumlat runt...

Svar på tråden Vi som använder Gonal-F