• Pinklady

    Vi som använder Gonal-F

    med nyfiken.. hur går det med illamåendet emjah? jag hade nog hellre legat i illamående i sju år än att inte få barn.. ni förstår här inne och det är så bra


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    lillstrumpan men bra att du får tebax imorgon.. bra att de jobbar en lördag. .


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja men hoppas att det växt på bra så att de kan säga att du får ta den på söndag för då kan de ju endå räkna ut om det blir bra el ej. jag fick ju ta min sist på en lördag när jag hade vare där på fredagen.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja det är ju dags då.. jag fick aldrig spruta så länge längst till till dag 14 andra vul och var inte det bra ja då var det bara att börja om i och med att det hände knappt något där mellan..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja fick ta primulot nor. provera funkade inte så bra på mig hade oregelbunden endå. visst mycket kortare men endå en diff på kanske 10 dagar från månad till månad.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja jag fick ju ta det i och med att jag inte fick äl och då ville ju inte mensen komma igång som jag ville, det var inte roligt att vänta i 65 dagar en del gånger. . såå surt

    nej nu ska jag korka upp en vinare vem vet det kanke är sista helgen på länge man kan dricka test lördag nästa vecka se ni..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    hoppas jo tycker med det är konstigt. jag går ju med där. får åka från ronneby varje gång. men tur ialla fall att man får lämna blod prov på andra ställen..

    tycker du inte att ulv mumlar mycket?? har gått hos han sen i februari nu. men det går bra. hoppas jag.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    jo ibland kan han va kall, men tycker han blir bättre ju mer tiden går han är så olika från gång till gång .. sist skojade han faktiskt till det.. men vi får hoppas han vet vad han gör.. så nu har man en till som man ska kika efter i vänt rummet.. jag är den som alltid är där med arbets kläder tror det är jumjum jag har träffat och någon mer.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    lillstrumpan vad bra.. jisses vad du ränner till läkaren då blir dte mys på måndag tisdag då.. gör som emjah och sexa till det på söndag med.


    ~~~~ Touche ~~~~
Svar på tråden Vi som använder Gonal-F