Inlägg från: Svirroo |Visa alla inlägg
  • Svirroo

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    första inlägget

  • Svirroo

    Marfa: Skönt att det inte var en propp! Men inte lätt att vila när man har ont! Kram!
    Min betjänt är inte alls lika kul han kommer med sopborsten och vill att jag ska sopa hela tiden!

    Nanis: 1000 GRATTIS!!!! Oj vad kul!!!¨

    Leo var jätte duktig på sin första övernattning. Grät en hel del när vi lämnade honom (över 1 timma tyvärr). Men sen busade han och var nöjd, stod med sin gosseIor i famnen och kollade på när dom lagade mat. Anna sov brevid Leos säng i samma rum så hon fick rävsova ordentligt när han vaknade till och ville babbla på natten. Sen var Maria otaktisk och skojade med Leo så då ville han leka från 23:00 och två timmar till. Vaknade och var på jätte bra humör på morgonen. När vi kom och hämtade Leo började han gråta när vi plockade ihop hans saker, då ville han inte åka hem

  • Svirroo

    Anke: Jätte svårt det där... Leo trillade ner från soffan på dagen och somnade sen nästan direkt hos mig vågade inte lägga honom själv och sen väckte jag honom tidigare så att han fick leka och jag såg att allt var bra. Troligen ingen fara men när man har börjat oroa sig så är det skönt att veta att allt är ok.

  • Svirroo

    Godförmiddag! har varit en sväng på kyrkans öf så nu sover Leo gott!! Han var vaken 1 1/2 timma i natt...

    Marfa: Håller fortfarande tummarna...

    Nanis: Så kul att du kom in det har du verkligen kämpat för. Tror du blir en bra polis!

    Anke: Skönt att det var bra med Nora!

  • Svirroo
    Elisabethjz skrev 2007-11-07 09:32:26 följande:
    Hej på er!Här är en vilding till!! Tror att dom ska vara sådana i den här åldern för att lära sig koordinera kroppen och utforska ALLT!! Men visst tar det mycket kraft och energi. Jag är MYCKET imponerad utav er som klarar av att vara gravida och samtidigt jaga efter en liten illbatting som far runt överallt på en gång!
    Hehe klarar av... har ju INGET val!!! Men det är ganska slitigt speciellt med mer eller mindre konstant illamående och hemsk foglossning! Igår när jag skulle somna låg jag och halvdrömde om att få en bedövningsspruta mot foglossningen!
  • Svirroo

    Norpan: Skönt att ni får rejält med tid ihop Kanske ni hinner fixa ett syskon Tycker ockås att det är starkt gjort att grejja allt själv hemma. Hade nog blivit småtokig...


    Har inte heller direkt känt i brösten. Dock kom foglossningen direkt först av alla kännetecken faktiskt.

  • Svirroo
    malincha skrev 2007-11-09 20:57:29 följande:
    Nä jag menade egentligen sköta om hem och TRÄFFA barn och man. Vi hjälps ju åt med allt men jag har nog alltid lite för höga krav på mig själv! Bebbelina: du har rätt. Jag kan ju alltid avluta studierna om det absolut inte skulle gå, men hur kul skulle jag DÅ vara att leva med?? Sur och bitter precis som du säger!Och för jösse namn; det är bara 2 år av våra liv!! Det är bara att bita ihop!Det är skönt att bli peppad.
    Nanis: Jag tror att det kommer gå super, det är ju din STORA dröm! Tänk så här istället du har en superfin son och får förverkluga din dröm. Vilken lyckotid! Sen kommer det bli jobbigt till och från men jag tror det samma gäller om båda jobbar heltid.
  • Svirroo

    Här blev det farsdagsfika och det var tur eftersom P fick jobbsamtal. Hade tänkt att åka och äta brunch först. Firade lite till ikväll med sushi som även Leo är tokig i.

    Smurfan: Fin tårta

  • Svirroo

    Här har det aldrig fungerat varken med napp eller välling. Har gett gröt istället, nu är det ju ganska skönt att man slipper avänja napp.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006