Inlägg från: Smurfan 81 |Visa alla inlägg
  • Smurfan 81

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Vi försöker få Kevin att sova en gång om dagen, men just nu ser varje dag olika ut! Hoppas vi får in rutiner snart. Nu har han dessutom börjat vakna tidiager på mornarna än vad vi önskar. Jag vet att inte det inte är tidigt egentligen för att vara en småbarns familj, men vi har varit lite bortskämda med att han sover länge på mornarna!

  • Smurfan 81

    Jaaaa! Valium hade varit toppen!!! Här är en till som är heeeelt tokig! Just nu längtar jag faktiskt till han ska börja på dagis i januari, man blir helt slut av att aktivera honom hela tiden (och gör man det inte så gör han det ju själv och det är bara värre...)

    Har precis kommit hem från en 22-timmars kryssning. Det gick väl ganska bra måste jag erkänna, även om vi fick några små utbrott både under middagen, frukosten och lunchen... Efter frukosten idag satte vi oss i poolen och efter det var han såååå trött han han bara slocknade i vagnen. Superskönt!

    Ska kika tillbaka lite vad som hänt medan jag varit borta.

    Anke & Twixie
    Hur har det gått med ledighet för en Ullareds-resa?

  • Smurfan 81

    nanis
    Grattis!!! Vad roligt!

    Anke
    Om hon verkade sm vanligt idag är det nog ingen fara. Har hon inte kräkts nåt heller så behöver du inte vara orolig tror jag! Jag var ju inne på akuten efter att Kevin slagit i bakhuvudet i stengolvet, men de gjorde liksom ingenting och han mådde jättebra dan efter. Han kräktes ju ett par gånger, men vi misstänker att detr råkade sammanfalla med en magsjuka... fast det får vi ju aldrig veta säkert!

    Angel
    (som inte hinner se det här för du har redan åkt...) Inte det minsta avundsjuk... kryssning till Mariehamn är också mysigt... Ha en superbra semester!

    Marfa
    Hoppas det startar snart! Kevin kom 2 dagar för tidigt så jag går liksom och hoppas på att den här också ska komma för tidigt. Hoppas är nog fel ord... snarare tar för givet!

  • Smurfan 81

    Säger som Svirroo... man har inget val...
    Jag var hos sjukgymnasten i onsdags för jag skulle gärna vilja gå på gravidvattengympa. Hon klämde och kände och drog i mitt bäcken och kom fram till att jag hade ingen bäckenuppluckring och var hur vig och mjuk som helst. Låter ju bra iofs, men jag fick inte gå på nån vattengyjmpa... Problemet nu är att sen hon var där och klämde så har jag haft jätteont! Måste nog ringa henne och kolla om det ska vara så för nu har det ändå gått en vecka... Annars får jag träna som vanligt eftersom jag inte har några "problem" så jag funderade på vanlig vattengympa här på Tibblebadet. Promenader börjar bli jobbigt, jag får håll på en gång!

  • Smurfan 81

    Jag kände ingenting i brösten den här gången! De var väl så uttänjda... Magen däremot kände jag lite i den här gången också, men över huvudtaget tycker jag det var mycket mindre symtom den här gången förutom att illamåendet kom tidigare!

  • Smurfan 81

    Tjoho! Christoffer har fått ett nytt jobb! Ett BRA uppdrag i firman så han kan jobba hemma! Perfekt nu när man är gravid. Åtminstone december ut så får vi se hur om det blir förlängt sen, men det ser ut så.

  • Smurfan 81

    Elisabethjz
    Kan du inte smörja dem med Inytiol eller nån kortisonsalva till en början då? Om det kliar kan ju Inytiol vara skönt för honom.

    Kevin har fått torra utslag/eksem över nästan hela kroppen nu. Det började på låren och då sa BVC att det antagligen bara var torr-eksem så jag har smörjt med kortison. De eksemen försvann men nu har han på bröstet, på armarna och på sidorna av magen. Även lite i ljumskarna och på ryggen och några enstaka på benen (ja, typ hela kroppen...). Jag smörjer med kortison och mjukgörande kräm om vartannat, men de vill inte försvinna. Nu har jag slutat ge honom mandariner för att kolla om han kanske är överkänslig mot citrus.

  • Smurfan 81

    nyth
    Antroposofernas barn???
    Ok, det låter ju spännande! Är det inte väldigt kladdigt att smörja in dem med ojla? Kevin är ju inte still 5 sekunder... ser framför mig hur vi får olja i hela lägenheten!

  • Smurfan 81

    Bebbelina
    Nu badar inte Kevin så ofta eftersom vi har duschkabin... bara iböand som jag orkar släpa in badbaljan där för den går knappt in! Enda anledningen till att jag "självbehandlar" med kortisonsalva är för att min BVC-sköterska sa att jag kunde testa det på hans eksem. Eftersm de här ser ut ungefär som de han hade på benen så smörjde jag även dessa med kortison. Nu har han inte ätit citrus på 4 dagar, men jag täntke fortsätta ett tag till så får vi se vad som händer.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006