Inlägg från: Svirroo |Visa alla inlägg
  • Svirroo

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Vad är en pinvärk? Jag skrek hela tiden att jag ville dö... och bm sa åt mig att andas mer lustgas, skumt! Hoppas det inte blir så nu igen.

  • Svirroo
    Anke skrev 2007-11-15 21:57:11 följande:
    förlåt om jag skrattar, har druckit vin, men det låter lite roligt. börjar nästan bli nervös inför nästa barn som jag inte ens har planerat =)
    Hehe ja egentligen är det ju skit samma för man har ju inget val.
  • Svirroo

    Hej på er! Nu har vi kommit hem ifrån Thailand oj vad skönt det var och vad Leo har uppskattat resan. Var borta en månad och vad han har utvecklats på den tiden. Flyget hem gick superbra Ska försöka läsa ikapp lite.

    Smuggel: Vad vad har du fått för jobb? GRATTIS!!! Arlanda är jätte tråkiga när det gäller barn har aldrig fått ha med vagnen sist med SAS och innan charter. I Thailand var det superbra där fick man ha med den hela vägen. Sådan himla skillnad att inte behöva släpa runt och att dom får sitta bra och kolla på saker. Vi packade egen liten ryggsäck med en massa saker som Leo kunde pyssla med på planet det var poppis han har blivit väldigt intresserad av att packa.

    Elisabeth: Skönt att Benjamin börjar pigga på sig! Hur hade ni det i Sverige?


    Ugha nu börjar jag få mage!!! Syns verkligen att man är gravid.

  • Svirroo
    Smurfan 81 skrev 2007-12-15 15:09:18 följande:
    SvirrooVi vill se bilder!
    Hehe bilder på magen finns inte så många den här gången !!! Hm av någon konstig anledning Hur långt har du kvar?!
  • Svirroo
    Smurfan 81 skrev 2007-12-15 15:14:17 följande:
    7 veckor... känns snart men ändå långt! Själv då? Vilken vecka är du i nu?
    Oj inte långt kvar, födde du för tidigt eller sent förra gången? Jag är i v 25 så jag ligger lite efter! Har Kevin börjat förstå att det är bebbe i magen? Dom sista veckorna var riktigt  sega tycker jag!
  • Svirroo

    Leo kom 16 dagar före så jag tror oxå att jag föder tidigt. Om inte så blir det nog seg väntan. Håller med om att det går fortare nu när man har en knatte redan man hinner inte gå och fundera så mycket på att man är gravid. Vet inte riktigt om Leo har fattat ännu men han är väldigt intresserad av andra bebisar. Jo 15 veckor kvar är inte heller så mycket... Har du fått dagisplats till Kevin då? Vi ska skola in Leo 29/1 fick inte där vi ville men tror det är skönt för honom att få lite eget att pyssla med.

  • Svirroo
    Anke skrev 2007-12-15 18:02:52 följande:
    guuuuu vad härligt hade ni semester och föräldraledigt att ta ut som ni passade på? vad härligt att göra nåt sånt. antar att det funkar, det är väl billigt uppehälle där. =)
    Jo vi tog semester och föräldraledigt, det var underbart! Det allra bästa var att ha tid att umgås med varandra och inte en massa annat som stör. Kunna njuta av Leo ihop. Var en ganska perfekt tid att åka nu när han var 16 månader han har suttit med 45 minuter och ätit frukostbuffe snällt ute varje morgon. Haft kul med havet, poolen, busande thailändare och smaskat i sig mängder av olika mat. Åkte på lite magsjuka och hósta av ac:n men annars har det varit super...
  • Svirroo

    Twixie, Angel, Marfa och Smurfarn: Grattis till dagsiplatser! Twixie, skönt att det löste sig till slut!!! Angel, låter som toppendagis! Vi har också fått dagis 29/1 men inte där vi vill utan 25 minuters promenadväg hemifrån. Vet inget alls om stället... står kvar i kön och hoppas på något av dom vi vill ha till hösten så får vi byta då.

    Skrutt: Skönt att ni fick lägenheten såld och kan se fram emot flytt, när ska ni flytta?

    Anke: Lyxigt med resa till Sydafrika. Det är ett resmål som jag är jätte sugen på.

    Ancy: Skönt att du äntligen mår bättre!!!

    Usch jag är jetlaggad har nog aldrig varit så ur fas efter flygresa.

  • Svirroo

    Anke: Jag har skummat igenom det mesta... det var en hel del!

    Smuggel: Mysigt med Uruguay, låter spännande! Värme och sol är helt perfekt nu. Själva försöker vi pyssla lite med huset nu och få mer ordning.

    Skrutt: Kul, inte långt kvar för er tills ni bor i hus. Det är helt underbart med mer utrymme tycker jag. Vi bodde också i en tvåa på 45 kvadrat innan.

    Idag ska vi till BM och mäta magen och lyssna på hjärtljud för första gången, kul

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006