• gulemamman

    Biomamman ringer hela tiden!

    ts-jag förstår verkligen hur jobbigt det måste vara för er. Och jag förstår även hur jobbigt mamman tycker situationen är. Hon känner antagligen sååå dåligt samvete för att hon inte är hos barnen alltid, utan kanske känner att hon överger dem om hon inte ringer hela tiden. Så hon mår säkerligen rätt dåligt skulle jag tro.
    Kan ni inte sitta ner med henne och försöka jämka lite....tex att istället för att hon ringer 4 ggr per dag så kan hon ju ringa EN gång för att höra hur dagen varit etc....
    och att barnet ringer när/om h*n vill det.
    på så vis så borde det bli lugnare för er samt att hon ändå känner att hon har daglig kontakt och kontroll över sitt barns dag även mär h*n är hos er??

    hoppas det löser sig

  • gulemamman

    anonym-ämen nu lugnar vi ner oss lite här va!!!!! ska man dra på såå stort alltså att blanda in familjerätten i detta? ja menar, det handlar väl ändå om kommunikation och förståelse för varann!!! Mamman är garanterat livrädd att släppa taget lite om sitt barn vilket är fullt förståeligt när man är separerad! PGA det dåliga samvetet! Självklart måste hon dock skärpa till sig! MEN för att lägga grunden för ett bra samarbete i fortsättningen för alla parter så är det INTE bra att gå så långt som du beskriver! tid och tålamod och prata prat prata låter som ett bättre alternativ i mina öron!
    ha lite förståelse för fan!!

Svar på tråden Biomamman ringer hela tiden!