Hur marinerar man tofu?!
Är det nån som har nått bra recept på hur man marinerar tofu? Hellst som man sen steker och inte ugnsbakar då min ugn är puckad . Alla förslag välkomnas!!
Är det nån som har nått bra recept på hur man marinerar tofu? Hellst som man sen steker och inte ugnsbakar då min ugn är puckad . Alla förslag välkomnas!!
Tack för det!
Men vad står det inte på expressenlänken?! "Tofu är egentligen en svamp och räknas som en vegetabilisk proteinkälla." Eh? Tofu är ju gjort på sojabönor! Inte visste jag att sojabönor räknas som en svamp...
fairyfloss skrev 2007-11-10 08:11:58 följande:
där ser ni hur bra de är på att kolla sina källor...
det är felaktigheter i nästan allt jag läser (och har koll på) på Aftonbladet och expressen
så jag tippar på att de har felaktigheter i väääääldigt många av sina artiklar
Om du vill steka tofu utan att förmarinera går det utmärkt att steka den i olivolja med pressad vitlök och mycket tamari/sojasås. Enkelt, snabbt och gott
ma ma skrev 2007-11-10 16:31:35 följande:
Det blir godast om man skär i små-små tärningar, så att den under stekningen suger åt sig så mycket av krydorna som möjligt.
Tack för tipset
Nu har jag marinerat i alla fall. En chili, ingefära, vitlök, koriander, soyasås och citron! En halvtimme i kylskåp och stektes i olivolja. Blev otroligt gott faktiskt!!