Förlag på fyllningar till krustader
Nån som har nå tips? =)
Nån som har nå tips? =)
Jag gör champinjon stuvning och lägger i lite purjolök och tärnad rökt skinka i stuvet när jag häller i dem, cheddar ost uppepå och in i ugnen. Sallad till
Jag gör champinjon stuvning och lägger i lite purjolök och tärnad rökt skinka i stuvet när jag häller i dem, cheddar ost uppepå och in i ugnen. Sallad till
Kantarellstuvning, nu när det finns kantareller.
Räkstuvning, med en dillkvist och citronskiva.
tack jennie ellie och Tess 76.
någon annan som har? kanske på kalla fyllningar?
Kall fyllning: Blanda gräddfil med peppar, småbitar kassler eller skinka och purjolök.
adelost och portvinsgele. Ska in i ugnen men kan sen atas kalla.
Skagenröra
avocadoröra - mosad avocado blandad med lite turkisk yoghurt och salt, ev lite citron
räkröra - blanda räkor, röd stenbitsrom, dill, citron och tukisk yoghurt. krydda
pepparrotskräm - blanda lite turkisk yoghurt med lite pepparrot och gärna rökt renkött eller skinka
mosa ner fetaost i t. yoghurt och krydda. ev hackade oliver i
(turkisk yoghurt kan bytas ut mot gräddfil eller fraiche men jag gillar syrligheten)