• Rosana

    Frysa och värma smördegsknyten??

    Jag ska göra smördegsknyten med spenat och ost att ta med till en glöggfet i helgen. Frågan är då om jag kan göra knytena nu i veckan, frysa in dem för att sen sprödvärma dem när de ska ätas? Alltså, göra hela receptet nu, grädda i ugn och allt? Funkar det, eller blir det bränt och misslyckat? Skulle vara så himla praktiskt att kunna göra dem nu! Ska baka också, så stressad!

  • Svar på tråden Frysa och värma smördegsknyten??
  • Rosana

    *ok, puffar, puffar* Någon som vet?? Tänkte ta itu med knytena imorgon, om det är ok...

  • Frostizz

    Hej.
    Jag skulle gjort knytena o frusit in dom obakade. O sen tagit fram dom o bakat av dom samma dag. Man behöver inte göra så mycket medans dom tinar. Det sköter sig ju själv. Smördeg kan man annars ta direkt från frysen o in i ugnen. Gräddtiden blir bara lite längre.
    Har du gjort dom redan? Såg nu att jag var lite sent ute..

Svar på tråden Frysa och värma smördegsknyten??