• viseversa

    Min älskarinna är gravid!

    håller helt med hoppas hon hittar en man som är värd henne.Hur f*n kan man göra så mot någon och sen ha mage att påsta att man "älskar" henne. Låter som väldigt konstig kärlek i mina öron iallafall!!


    Alfonsina skrev 2007-11-27 18:00:03 följande:
    Tråden du anonym länkade till är ju skriven för flera veckor sedan?TS, jag hoppas att du inser att du ikväll kommer att krossa din fru, slå hela hennes liv i spillror... Du är inte värd henne. Usch och fy för såna som dig!
  • viseversa

    Och nej jag tycker inte att det är självklart att man kan ha sex med andra om man älskar sin fru/man då har du helt fel syn på vad riktig kärlek är!Ursäkta men du gör mig så arg och jag är glad att du inte är min man!!

    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 18:01:57 följande:


    Anonym (Suck) skrev 2007-11-27 17:58:31 följande:
    Klart man kan ligga med någon annan även om man älskar sin fru/man. Och var skriver jag att jag älskar min fru, i presens? Jag tycker om henne, hon är fin och trevlig och allt det där, men något saknas i vårt förhållande. Något som Malin kunde och kan erbjuda, helt enkelt.Och hur kan jag ha mig själv att skylla? Är man inte alltid två om att älska och avla ett barn, eller gäller det bara när en kille inte vill ta sitt ansvar?
Svar på tråden Min älskarinna är gravid!